برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1385 , دوره  37 , شماره  6 ; از صفحه 973 تا صفحه 979 .
 
عنوان مقاله: 

تاثير مواد آنتي اكسيدان و پلي فسفات سديم براي حفظ كيفيت ماهي قزل آلا در سردخانه

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه تهران
 
چکیده: 

در اين پروژه تاثير مواد آنتي اكسيدان و پلي فسفات سديم براي حفظ كيفيت ماهي قزل آلا در سردخانه مورد بررسي قرار گرفت. بدين منظور نمونه ها در سه گروه مواد آنتي اكسيداني به مدت 60 دقيقه غوطه ور شدند كه در همه آنها 2% پلي فسفات سديم وجود داشت. گروه اول شامل BHA با غلظت 0.02 تا 0.05 درصد، گروه دوم شامل اسيد سيتريك با غلظت 1.5 و 3 درصد و گروه سوم شامل مخلوط دو تيمار 0.05 BHA درصد و اسيد سيتريك 3 درصد بود. نمونه شاهد بدون غوطه وري در مواد آنتي اكسيدان بسته بندي شد. آزمايش هاي انديس پراكسيد PV، مواد  ازته فرار TVN، شمارش كلي ميكروبي TC و ارزيابي حسي در طي چهار ماه و در دو تكرار انجام گرفت. طبق نتايج بدست آمده كمترين ميزان پراكسيد مربوط به تيمار تركيبي آنتي اكسيدان ها (M) به اندازه 7.8 meq/1000g و كمترين مقدار TVN مربوط به نمونه حاوي اسيد سيتريك 3 درصد (C2) به ميزان 19.7 ميلي گرم درصد و كمترين بار ميكروبي مربوط به نمونه C2 و M به ميزان 1.5´103 كولوني در گرم بود، همچنين تيمار شاهد بالاترين ميزان PV, TVN و بار ميكروبي را داشت. در ارزيابي حسي نيز تفاوتي بين تيمارها مشاهده نشد و تيمار حاوي اسيد سيتريك از درجه مقبوليت بيشتري برخوردار بود.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

لطیفی، ع.، و معینی، س.، و یارمند، م.، و یوسفیان، م. (1385). تاثیر مواد آنتی اکسیدان و پلی فسفات سدیم برای حفظ کیفیت ماهی قزل آلا در سردخانه. علوم کشاورزی ایران, 37(6), 973-979. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=64746



Vancouver : کپی

لطیفی عاصفه، معینی سهراب، یارمند محمدسعید، یوسفیان مهدی. تاثیر مواد آنتی اکسیدان و پلی فسفات سدیم برای حفظ کیفیت ماهی قزل آلا در سردخانه. علوم کشاورزی ایران. 1385 [cited 2021October23];37(6):973-979. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=64746



IEEE : کپی

لطیفی، ع.، معینی، س.، یارمند، م.، یوسفیان، م.، 1385. تاثیر مواد آنتی اکسیدان و پلی فسفات سدیم برای حفظ کیفیت ماهی قزل آلا در سردخانه. علوم کشاورزی ایران, [online] 37(6), pp.973-979. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=64746.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 75 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی