برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1384 , دوره  36 , شماره  2 ; از صفحه 273 تا صفحه 280 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي اثرات جايگزيني پروتئين پودر ماهي توسط پودر خون در عملكرد جوجه هاي گوشتي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
 
چکیده: 
بمنظور بررسي اثرات جايگزيني پروتئين پودر ماهي توسط پودر خون در جيره جوجه هاي گوشتي، آزمايشي در قالب طرح كاملا تصادفي به روش فاكتوريل با دو متغير سطوح جايگزيني (75, 50, 25, 0 و 100 درصد جايگزيني پروتئين پودر ماهي با پودر خون) و سن اعمال تيمار (1 تا 56 روزگي و 21 تا 56 روزگي) اجرا شد. ميزان پودر ماهي در جيره مراحل آغازين، رشد و پاياني به ترتيب 5, 7 و 3 درصد درنظر گرفته شد. شاخصهاي مورد سنجش شامل اضافه وزن، مصرف غذا، ضريب تبديل غذا، نسبت افزايش وزن به پروتئين مصرف شده، تركيب شيميايي لاشه و هزينه غذاي مصرفي به ازاي هر كيلوگرم اضافه وزن بودند. نتايج نشان داد كه بيشترين مصرف غذا در سطح 25 درصد جايگزيني بود كه با ساير تيمارها اختلاف معني دار (P<0.05) داشت. افزايش سطح جايگزيني تا 75 درصـد، باعث اختلاف معني دار (P>0.05) در ميانگين اضافه وزن جوجه ها نشد، ولي در 100 درصد جايگزيني بطور معني داري (P<0.05) ميانگين اضافه وزن كاهش يافت. افزايش جايگزيني در سطوح 50 و 75 درصد باعث بهبود ضريب تبديل و نسبت افزايش وزن به پروتئين مصرف شده گرديد. اثر متقابل سطح جايگزيني و سن اعمال تيمار بر ضريب تبديل غذا معني دار بود. بطوريكه بهترين ضريب تبديل غذا و كمترين هزينه غذاي مصرفي به ازاي هر كيلوگرم اضافه وزن در تيمار 50 درصد جايگزيني از روز اول مشاهده شد و هزينه غذاي مصرفي به ازاي هر كيلوگرم اضافه وزن در مقايسه با جيره شاهد 265 ريال كاهش يافت و اين كاهش از نظر آماري معني دار (P<0.05) بود.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
مقالات بین المللی مرتبط: 
  • ندارد
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

نبی زاده، ع.، و نصیری مقدم، ح.، و افتخاری شاهرودی، ف. (1384). بررسی اثرات جایگزینی پروتئین پودر ماهی توسط پودر خون در عملکرد جوجه های گوشتی. علوم کشاورزی ایران, 36(2), 273-280. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=58871



Vancouver : کپی

نبی زاده علی، نصیری مقدم حسن، افتخاری شاهرودی فریدون. بررسی اثرات جایگزینی پروتئین پودر ماهی توسط پودر خون در عملکرد جوجه های گوشتی. علوم کشاورزی ایران. 1384 [cited 2022January19];36(2):273-280. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=58871



IEEE : کپی

نبی زاده، ع.، نصیری مقدم، ح.، افتخاری شاهرودی، ف.، 1384. بررسی اثرات جایگزینی پروتئین پودر ماهی توسط پودر خون در عملکرد جوجه های گوشتی. علوم کشاورزی ایران, [online] 36(2), pp.273-280. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=58871.



 

 
بازدید یکساله 93 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی