برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1379 , دوره  31 , شماره  2 ; از صفحه 371 تا صفحه 381 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي عوامل موثر در سرعت فرآيند خشك كردن اسمزي سيب زرد لبناني

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
 
چکیده: 
<P class=MsoNormal dir=rtl><SPAN lang=FA style="FONT-SIZE: 10pt; mso-bidi-language: FA">در اين تحقيق اثر دماهاي 40 و 45 و 50 درجه سلسيوس و غلظت هاي 50 و 70 درصد محلول هاي سوكروز و گلوكز حاوي مقادير مختلف (صفر، نيم و يك درصد) نمك كلرور سديم بر سرعت يا سينتيك فرآيند خشك كردن اسمزي سيب رقم گلدن دليشس بعنوان ميوه مدل مورد بررسي قرار گرفت. نتايج حاصله نشان داد كه با افزايش دما وغلظت محلول اسمزي ميزان جذب ماده جامد از محلول اسمزي به سمت بافت نمونه ها به ترتيب به صورت خطي ونمايي زياد مي گردد. همچنين افزودن مقدار محدودي نمك كلرور سديم به محلول اسمزي موجب كاهش ميزان جذب ماده خشك (ازمحلول اسمزي به سمت ميوه) و افزايش شدت آبگيري از ميوه مي گردد. ازطرف ديگر با افزايش دماي محلول هاي محتوي 70 درصد سوكروز كارآيي فرآيند اسمزي كاهش مي يابد. از مجموع بررسي هاي به عمل آمده مشخص شد كه بيشترين كارآيي فرآيند اسمزي مربوط به نمونه هاي سيبي است كه در معرض محلول 50 درصد سوكروز و حاوي يك درصد نمك كلرور سديم در دماي 50 درجه سلسيوس قرار گرفته است.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p></SPAN></P>
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

کلباسی اشتری، ا.، و فاطمیان، ح. (1379). بررسی عوامل موثر در سرعت فرآیند خشک کردن اسمزی سیب زرد لبنانی. علوم کشاورزی ایران, 31(2), 371-381. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=57794



Vancouver : کپی

کلباسی اشتری احمد، فاطمیان حامد. بررسی عوامل موثر در سرعت فرآیند خشک کردن اسمزی سیب زرد لبنانی. علوم کشاورزی ایران. 1379 [cited 2021December01];31(2):371-381. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=57794



IEEE : کپی

کلباسی اشتری، ا.، فاطمیان، ح.، 1379. بررسی عوامل موثر در سرعت فرآیند خشک کردن اسمزی سیب زرد لبنانی. علوم کشاورزی ایران, [online] 31(2), pp.371-381. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=57794.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 279 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی