APA :
کپیبشارتی، م.، و نیازی فر، م.، و نعمتی، ذ.، و کریمی، ا.، و شیخلو، م. (1399). تأثیر افزودن سطوح مختلف اسانس بذر کتان به سیلاژ یونجه روی ترکیبات شیمیایی و خصوصیات تخمیر آزمایشگاهی. پژوهش های تولیدات دامی, 11(29 ), 48-55. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=564167
Vancouver :
کپی بشارتی مقصود، نیازی فر معصومه، نعمتی ذبیح اله، کریمی امیر، شیخلو محمدرضا. تأثیر افزودن سطوح مختلف اسانس بذر کتان به سیلاژ یونجه روی ترکیبات شیمیایی و خصوصیات تخمیر آزمایشگاهی. پژوهش های تولیدات دامی. 1399 [cited 2022May23];11(29 ):48-55. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=564167
IEEE :
کپی بشارتی، م.، نیازی فر، م.، نعمتی، ذ.، کریمی، ا.، شیخلو، م.، 1399. تأثیر افزودن سطوح مختلف اسانس بذر کتان به سیلاژ یونجه روی ترکیبات شیمیایی و خصوصیات تخمیر آزمایشگاهی. پژوهش های تولیدات دامی, [online] 11(29 ), pp.48-55. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=564167.