برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

بررسی تاثیر تلقیح Lactobacillus Casei، به عنوان نگهدارنده زیستی بر کیفیت میکروبی و شیمیایی ماهی شیر(Scomberomorus commerson)

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشکده مهندسی شیمی، دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات، تهران، ایران
 
چکیده: 
پروبیوتیک ها میکروارگانیسم های زنده ای هستند که به راحتی در بدن میزبان رشد کرده و سلامتی را به میزبان خود اعطاء می کنند. تعادل مطلوب میکروارگانیسم ها در دستگاه گوارش به خصوص روده بسیار مهم بوده و باکتری های خاصی، مانند لاکتوباسیلوس کازئی به حفظ چنین تعادل مطلوبی کمک می کنند. امروزه افزایش تقاضا در توسعه روش ایمن و جدید نگهداری مواد غذایی وجود دارد. هدف این مطالعه بررسی تاثیر تلقیح Lactobacillus Casei، به عنوان نگهدارنده زیستی بر کیفیت میکروبی و شیمیایی ماهی شیر بود. پس از تهیه ماهی از بازار و انتقال به آزمایشگاه، نمونه ها در دمای 4 درجه سانتی گراد (دمای یخچال) تا زمان انجام آزمایش نگهداری شد. در روز های اول، سوم و هفتم و پانزدهم و سی ام مورد بررسی آزمون های شیمیایی TVN و pH میکروبی شمارش توتال میکروبی انجام شد. استفاده از پروبیوتیک در ماهی شیر جهت ممانعت از تغییرات میکروبی و شیمیایی ماهی شیر بررسی شد. نتایج نشان داد که باکتری Lactobacillus Casei در بازدارندگی از فساد ماهی موثر است. نتایج نشان داد که سویه Lactobacillus Casei کاندیدای مناسبی جهت استفاده بعنوان نگهدارنده ماهی شیر می باشد. سویه Lactobacillus Casei در مواد غذایی براحتی رشد می کند و تلقیح آن در حفظ خصوصیات شیمیایی و میکروبی فیله ماهی شیر در طول نگهداری بسیار موثراست.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
  • ندارد
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

غلامی، ف.، و اسلامی، ص.، و علوی، س. (1400). بررسی تاثیر تلقیح Lactobacillus Casei, به عنوان نگهدارنده زیستی بر کیفیت میکروبی و شیمیایی ماهی شیر(Scomberomorus commerson). تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی), 34(1 (پیاپی 130) ), 131-139. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=557103



Vancouver : کپی

غلامی فاطمه، اسلامی صولت، علوی سید ابوالحسن. بررسی تاثیر تلقیح Lactobacillus Casei, به عنوان نگهدارنده زیستی بر کیفیت میکروبی و شیمیایی ماهی شیر(Scomberomorus commerson). تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی). 1400 [cited 2021December02];34(1 (پیاپی 130) ):131-139. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=557103



IEEE : کپی

غلامی، ف.، اسلامی، ص.، علوی، س.، 1400. بررسی تاثیر تلقیح Lactobacillus Casei, به عنوان نگهدارنده زیستی بر کیفیت میکروبی و شیمیایی ماهی شیر(Scomberomorus commerson). تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی), [online] 34(1 (پیاپی 130) ), pp.131-139. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=557103.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 36 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی