APA :
کپیکاراژیان، ر.، و احتیاطی، ا.، و نظری، ز.، و مهربان سنگ آتش، م. (1400). بهینه سازی فرمولاسیون کیک فراسودمند حاوی شیره خرما و اینولین. علوم و صنایع غذایی ایران, 18(111 ), 147-157. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=557081
Vancouver :
کپی کاراژیان رضا، احتیاطی احمد، نظری زهرا، مهربان سنگ آتش معصومه. بهینه سازی فرمولاسیون کیک فراسودمند حاوی شیره خرما و اینولین. علوم و صنایع غذایی ایران. 1400 [cited 2022May19];18(111 ):147-157. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=557081
IEEE :
کپی کاراژیان، ر.، احتیاطی، ا.، نظری، ز.، مهربان سنگ آتش، م.، 1400. بهینه سازی فرمولاسیون کیک فراسودمند حاوی شیره خرما و اینولین. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 18(111 ), pp.147-157. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=557081.