4 SID.ir | مقايسه عملکرد جوجه هاي گوشتي تغذيه شده با جيره هاي تنظيم شده براساس اسيدهاي آمينه کل و قابل هضم
برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

 
عنوان مقاله: 

مقايسه عملکرد جوجه هاي گوشتي تغذيه شده با جيره هاي تنظيم شده براساس اسيدهاي آمينه کل و قابل هضم

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم دامی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات
 
چکیده: 

اين آزمايش جهت مقايسه دو روش جيره نويسي براساس اسيدهاي آمينه کل و قابل هضم با استفاده از سطوح مختلف گندم و جو بر روي عملکرد جوجه هاي گوشتي به صورت فاکتوريل و در قالب طرح کاملا تصادفي با 10 تيمار در 4 تکرار و 5 جوجه نر در هر تکرار صورت گرفت. جيره هاي آزمايشي شامل سطوح 0 ، 15 و 30 درصد گندم و 0، 10 و 20 درصد جو بودند که هر کدام بر اساس اسيدهاي آمينه قابل هضم و کل تنظيم شده بودند. تنظيم جيره هاي حاوي سطوح گندم و جو براساس اسيد هاي آمينه قابل هضم در مقايسه با اسيدهاي آمينه کل تاثير معني داري بر فراسنجه هاي عملکردي جوجه هاي گوشتي نداشت (P>0.05). تنظيم جيره هاي حاوي سطوح مختلف گندم و جو براساس اسيدهاي آمينه کل در مقايسه با اسيدهاي آمينه قابل هضم درصد گوشت سينه را به طور معني داري افزايش داد (p<0.05). با افزايش سطوح گندم و جو خوراک مصرفي، ضريب تبديل خوراک و درصد امعا و احشا افزايش يافت (P<0.05). اثر متقابلي بين سطوح گندم و جو و روش جيره نويسي مشاهده نشد. براساس نتايج اين آزمايش تنظيم جيره ها براساس اسيدهاي آمينه قابل هضم نسبت به معيار اسيدهاي آمينه کل در جيره هاي حاوي مواد خوراکي معمول با قابليت هضم بالاي اسيدهاي آمينه برتري ندارد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 154
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی