APA :
کپیهوشیار، ل.، و حصاری، ج.، و آزادمرددمیرچی، ص.، و شنگل، م. (1398). تاثیر سونیکاسیون حرارتی بر ویژگی های شیمیایی آب انگور قرمز در مقایسه با روش معمول پاستوریزاسیون. فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 11(2 ), 21-34. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=549193
Vancouver :
کپی هوشیار لیلا، حصاری جواد، آزادمرددمیرچی صدیف، شنگل ممنونه. تاثیر سونیکاسیون حرارتی بر ویژگی های شیمیایی آب انگور قرمز در مقایسه با روش معمول پاستوریزاسیون. فرآوری و نگهداری مواد غذایی. 1398 [cited 2022May28];11(2 ):21-34. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=549193
IEEE :
کپی هوشیار، ل.، حصاری، ج.، آزادمرددمیرچی، ص.، شنگل، م.، 1398. تاثیر سونیکاسیون حرارتی بر ویژگی های شیمیایی آب انگور قرمز در مقایسه با روش معمول پاستوریزاسیون. فرآوری و نگهداری مواد غذایی, [online] 11(2 ), pp.21-34. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=549193.