نسخه جدید سایت SID.ir

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1399 , دوره  19 , شماره  110 ; از صفحه 42 تا صفحه 53 .
 
عنوان مقاله: 

بررسی تاثیر اکسیژن محلول در تولید نانوامولسیون اسانس آویشن-شبیه سازی شرایط و ارزیابی خواص آن

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشگاه صنعتی سهند
 
چکیده: 
باتوجه به حساسیت اسانس های گیاهی به گاز اکسیژن-به دلیل اکسیدکردن و از بین بردن خواص مختلف آن-اکسیژن باید از فاز آبی که یکی از مواد اصلی تشکیل دهنده نانوامولسیون ها است حذف شود. اکسیژن محلول در فاز آبی با روش عبور گاز خنثی (نیتروژن) حذف و نانوامولسیون اسانس آویشن تحت شرایط آب مادون بحرانی (دمای 120 درجه سلسیوس به مدت زمان 2 ساعت) با امولسیفایر تویین 80 در دو حالت فاز آبی (اکسیژن حذف شده و اکسیژن محلول) تولیدشد. ویژگی ها و خواص گوناگون نانوامولسیون اسانس آویشن تولیدشده در دوحالت ارزیابی شد، که با حذف اکسیژن محلول از فاز آبی، خواص اندازه گیری شده بهبود پیدا کرد؛ به طوری که میانگین اندازه ذرات از 170 به 83 نانومتر، شاخص پراکندگی از 562/0 به 201/0 به طور چشمگیری کم شد و پتانسیل زتا از 27/1-به 25/3-میلی ولت تغییریافت. با بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی و ضدباکتریایی بر روی باکتری عامل پوسیدگی دندان (استرپتوکوک موتانس) نتایج نشان داد که خاصیت آنتی اکسیدانی از 3/31% به 45% افزایش و قطر هاله ایجاد شده در مهار رشد باکتریایی از 11 به 18 میلیمتر افزایش یافت. درپایان با نتایج به دست آمده از شبیه سازی شرایط عملیاتی، فشار 7/1 بار و انرژی مصرفی برای تولید محصول در دوحالت، مقدار 01/10 و 88/8 کیلوژول در ساعت به ترتیب برای حالت وجود و حذف اکسیژن محلول به دست آمد که نشان دهنده کاهش نسبی مصرف انرژی در حالتی است که اکسیژن محلول حذف شود.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
  • ندارد
 
طرح های مرتبط: 
 
مقالات بین المللی مرتبط: 
  • No item.
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

احمدی، ا.، و جعفری زاده مالمیری، ه. (1399). بررسی تاثیر اکسیژن محلول در تولید نانوامولسیون اسانس آویشن-شبیه سازی شرایط و ارزیابی خواص آن. مهندسی شیمی ایران, 19(110 ), 42-53. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=548111



Vancouver : کپی

احمدی امید، جعفری زاده مالمیری هدی. بررسی تاثیر اکسیژن محلول در تولید نانوامولسیون اسانس آویشن-شبیه سازی شرایط و ارزیابی خواص آن. مهندسی شیمی ایران. 1399 [cited 2022May20];19(110 ):42-53. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=548111



IEEE : کپی

احمدی، ا.، جعفری زاده مالمیری، ه.، 1399. بررسی تاثیر اکسیژن محلول در تولید نانوامولسیون اسانس آویشن-شبیه سازی شرایط و ارزیابی خواص آن. مهندسی شیمی ایران, [online] 19(110 ), pp.42-53. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=548111.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 77 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی