نسخه جدید سایت SID.ir

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
زمستان 1384 , دوره  11 , شماره  4 ; از صفحه 171 تا صفحه 179 .
 
عنوان مقاله: 

تعيين غلظت آمينو اسيدهاي ضروري قابل هضم در تعدادي از مواد خوراکي مورد استفاده در جيره هاي غذايي طيور

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم دامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشمر
 
چکیده: 
در اين تحقيق ترکيب آمينو اسيدهاي ضروري ذرت، کنجاله سويا، پودر ماهي و پودر گوشت - استخوان و قابليت هضم حقيقي آنها با استفاده از خروس هايي که روده کور آنها برداشته شده بود، تعيين گرديد. غلظت ليزين قابل هضم ذرت، کنجاله سويا، پودر ماهي و پودر گوشت – استخوان به ترتيب 0.18، 1.9، 3.9، 1.4 و غلظت متيونين قا بل هضم آنها به ترتيب 0.13، 0.5، 1.2، 0.27 بود. در هر ماده خوراکي اختلافاتي بين ضرايب قابليت هضم آمينواسيدها وجود داشت. اين اختلافات در برخي ازآمينواسيدها کم و در برخي ديگر به طورنسبي زياد بود. در بين مواد خوراکي نيز اختلافاتي ازنظرضرايب قابليت هضم هر يک از آمينو اسيدها وجود داشت. اختلاف ضرايب قابليت هضم آمينواسيدها در کنجاله سويا نسبت به سايرمواد خوراکي بيشترو در پودرماهي ازهمه کمتر بود. در بين آمينواسيدها نيز بيشترين اختلاف به طور عمده مربوط به ليزين بود. غلظت آمينواسيدها قابل هضم اندازه گيري شده درمقايسه با نتايج انجمن ملي تحقيقات (NRC) کمتربود. اين اختلاف در مورد پودر گوشت- استخوان قابل توجه بود.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
طرح های مرتبط: 
 
مقالات بین المللی مرتبط: 
  • No item.
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

وکیلی، ر. (1384). تعیین غلظت آمینو اسیدهای ضروری قابل هضم در تعدادی از مواد خوراکی مورد استفاده در جیره های غذایی طیور. علوم کشاورزی, 11(4), 171-179. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=54230



Vancouver : کپی

وکیلی رضا. تعیین غلظت آمینو اسیدهای ضروری قابل هضم در تعدادی از مواد خوراکی مورد استفاده در جیره های غذایی طیور. علوم کشاورزی. 1384 [cited 2022May23];11(4):171-179. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=54230



IEEE : کپی

وکیلی، ر.، 1384. تعیین غلظت آمینو اسیدهای ضروری قابل هضم در تعدادی از مواد خوراکی مورد استفاده در جیره های غذایی طیور. علوم کشاورزی, [online] 11(4), pp.171-179. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=54230.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 887 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی