APA :
کپیخیبر، س.، و کاراژیان، ح.، و مهربان سنگ آتش، م. (1398). تأثیر جایگزینی شکر با اریتریتول بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی, بافتی و حسی بیسکویت. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی), 29(3 ), 53-67. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=541939
Vancouver :
کپی خیبر سمیرا، کاراژیان حجت، مهربان سنگ آتش معصومه. تأثیر جایگزینی شکر با اریتریتول بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی, بافتی و حسی بیسکویت. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی). 1398 [cited 2022May23];29(3 ):53-67. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=541939
IEEE :
کپی خیبر، س.، کاراژیان، ح.، مهربان سنگ آتش، م.، 1398. تأثیر جایگزینی شکر با اریتریتول بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی, بافتی و حسی بیسکویت. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی), [online] 29(3 ), pp.53-67. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=541939.