APA :
کپیایوبی، ا.، و پورابوالقاسم، م. (1398). امکان تولید کیک کم شکر با استفاده از شهد خرما. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی), 29(2 ), 1-16. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=541922
Vancouver :
کپی ایوبی اعظم، پورابوالقاسم مهدا. امکان تولید کیک کم شکر با استفاده از شهد خرما. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی). 1398 [cited 2022May17];29(2 ):1-16. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=541922
IEEE :
کپی ایوبی، ا.، پورابوالقاسم، م.، 1398. امکان تولید کیک کم شکر با استفاده از شهد خرما. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی), [online] 29(2 ), pp.1-16. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=541922.