APA :
کپیآقااسماعیلی، ا.، و عباسی، ه.، و فاضل، م. (1399). بررسی تاثیر سلولاز و همی سلولاز و امولسیفایر لسیتین بر ویژگی های کیفی کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج و کنجاله کتان. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران, 15(3 ), 43-58. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=541678
Vancouver :
کپی آقااسماعیلی الهه، عباسی هاجر، فاضل محمد. بررسی تاثیر سلولاز و همی سلولاز و امولسیفایر لسیتین بر ویژگی های کیفی کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج و کنجاله کتان. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران. 1399 [cited 2022May29];15(3 ):43-58. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=541678
IEEE :
کپی آقااسماعیلی، ا.، عباسی، ه.، فاضل، م.، 1399. بررسی تاثیر سلولاز و همی سلولاز و امولسیفایر لسیتین بر ویژگی های کیفی کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج و کنجاله کتان. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران, [online] 15(3 ), pp.43-58. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=541678.