برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

آنالیز انرژی و اکسرژی در خشک کردن ورقه های پرتقال با روش اهمیک

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه مکانیک بیوسیستم، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
 
چکیده: 
در این تحقیق آنالیز انرژی و اکسرژی در خشک کن ماکروویو برای خشک کردن برش های پرتقال بررسی شده است که برای این تحقیق ابتدا پرتقال ها به صورت برش های با ضخامت 4 میلی متر بریده شده سپس با روش اهمیک در زمان های پیش تیمار 3، 5 و 7 دقیقه در ولتاژهای 30، 50 و 70 ولت تحت پیش تیمار اهمیک قرار گرفتند. سپس نمونه ها در سه تکرار با استفاده از خشک کن ماکروویو در سه توان 90، 360 و 900 وات خشک شدند. آنالیزهای آماری نشان داد که زمان اهمیک، ولتاژ اهمیک و توان ماکروویو برای بازده انرژی و اکسرژی و اکسررژی و انرژی تلف شده در سطح آماری 1 درصد معنی دار شده است. بیشترین مقدار بازده انرژی و اکسرژی در توان 900 وات و در زمان اهمیک 7 دقیقه مشاهده شد که به ترتیب 041/59 و 76/47 درصد بوده است. بیشترین مقدار انرژی تلف شده در توان 90 وات و زمان 3 دقیقه بود. توان ماکروویو، زمان اهمیک و ولتاز اهمیک همگی از لحاظ آماری برای پارامترهای (انرژی و اکسرژی) معنی دار بودند و با افزایش مقدار مقدار بازده انرژی و اکسرژی زیاد شد در حالی که انرژی و اکسرژی تلف شده کاهش یافت.
متن کامل این مقاله به زبان انگلیسی می باشد. لطفا برای مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگلیسی مراجعه فرمایید.لطفا برای مشاهده متن کامل این مقاله اینجا را کلیک کنید.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

آزادبخت، م.، و واحدی ترشیزی، م.، و نوشاد، ف.، و رخبین، آ. (1399). آنالیز انرژی و اکسرژی در خشک کردن ورقه های پرتقال با روش اهمیک. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, 16(3 (پیاپی 63) ), 1-13. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=538596



Vancouver : کپی

آزادبخت محسن، واحدی ترشیزی محمد، نوشاد فاطمه، رخبین آرش. آنالیز انرژی و اکسرژی در خشک کردن ورقه های پرتقال با روش اهمیک. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران. 1399 [cited 2021November28];16(3 (پیاپی 63) ):1-13. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=538596



IEEE : کپی

آزادبخت، م.، واحدی ترشیزی، م.، نوشاد، ف.، رخبین، آ.، 1399. آنالیز انرژی و اکسرژی در خشک کردن ورقه های پرتقال با روش اهمیک. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 16(3 (پیاپی 63) ), pp.1-13. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=538596.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 66 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی