برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
بهار 1399 , دوره  7 , شماره  1 ; از صفحه 63 تا صفحه 72 .
 
عنوان مقاله: 

بررسی خواص میوه به در رژیم تغذیه ای و درمانی بیماران مبتلا به بیماری های غیرواگیر: مطالعه مروری

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشکده طب سنتی اردکان،. دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد. یزد. ایران
 
چکیده: 
هدف: میوه به، یکی از گیاهان بومی آسیای غربی است و دارای خواص متعدد درمانی و تغذیه ای می باشد و باتوجه به شیوع بالای بیماری های غیرواگیر، استفاده از فراورده های طبیعی مناسب یکی از مهمترین اهداف رژیم های درمانی و تغذیه ای است. هدف از این مطالعه، مرور یافته های تغذیه ای و درمانی میوه به در درمان انواع بیماری ها بخصوص بیماری های غیرواگیر از دیدگاه طب ایرانی و طب نوین بوده است. منابع داده ها: در این مطالعه مروری برای گرداوری داده ها از کتب مرجع طب سنتی ایرانی و مقالات پایگاه PubMed، SID، Magiran، Scopus و Google Scholar مورد بررسی استفاده شد. روش های انتخابی برای مطالعه: پس از جستجوی الکترونیک تعداد 112 مقاله بازیابی شد و با توجه به معیارهای ورود، تعداد 40 منبع وارد مطالعه شد. ﺟ ﺴ ﺘ ﺠ ﻮ ﻫ ﺎ ی اﻟ ﻜ ﺘ ﺮ وﻧ ﻴ ﻜ ﻲ ﺑ ﺎ استفاده از واژﮔ ﺎ ن ﻛ ﻠ یدی "به"، "خواص تغذیه ای" و "خواص درمانی" در ﻋ ﻨ ﺎ وﻳ ﻦ و ﺧ ﻼ ﺻ ﻪ ﻣ ﻘ ﺎ ﻻ ت در Mesh ﺻ ﻮ رت ﭘ ﺬ یرفتند و متون آن ها به طور کامل، مورد بررسی قرار گرفت. ترکیب مطالب و نتایج: در طب ایرانی و طب مدرن خواص تغذیه ای و درمانی فراوانی برای میوه به، ذکر شده است که شامل اثرات آنتی اکسیدانی، ضدالتهابی، محافظ کبدی، محافظ سیستم قلبی و عروقی، تقویت کننده معده و گوارش، ادرارآور، کاهنده قند خون، ضدباکتری، ضدقارچ، ضدافسردگی، ضداسهال و کاهنده چربی است. نتیجه گیری: میوه به، می تواند به عنوان یک جزء اصلی در رژیم غذایی و درمانی افرادی که به بیماری های التهابی، دیابت، سرطان، ضعف هضم، پرفشاری خون و چربی خون، مبتلا هستند بکار رود. اما تحقیقات بیشتر بر روی انسان جهت تائید خواص درمانی آن پیشنهاد می گردد.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

کلانتری میبدی، م. (1399). بررسی خواص میوه به در رژیم تغذیه ای و درمانی بیماران مبتلا به بیماری های غیرواگیر: مطالعه مروری. طب پیشگیری, 7(1 ), 63-72. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=538549



Vancouver : کپی

کلانتری میبدی محمدسعید. بررسی خواص میوه به در رژیم تغذیه ای و درمانی بیماران مبتلا به بیماری های غیرواگیر: مطالعه مروری. طب پیشگیری. 1399 [cited 2021December05];7(1 ):63-72. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=538549



IEEE : کپی

کلانتری میبدی، م.، 1399. بررسی خواص میوه به در رژیم تغذیه ای و درمانی بیماران مبتلا به بیماری های غیرواگیر: مطالعه مروری. طب پیشگیری, [online] 7(1 ), pp.63-72. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=538549.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 107 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی