برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

بررسی تغییرات سفتی و بافت میوه گلابی در بارگذاری نیروهای مختلف و دوره های متفاوت انبارداری با شبکه عصبی مصنوعی

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه مکانیک بیوسیستم دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
 
چکیده: 
در این تحقیق به بررسی اثر نوع بارگذاری های دینامیکی و استاتیکی و دوره انبارداری بر میزان سفتی گلابی پرداخته شد. برای این کار ابتدا گلابی ها به سه گروه 27 تایی برای سه بارگذاری استاتیکی لبه نازک، استاتیکی لبه پهن و دینامیکی دسته بندی شده و بارگذاری شدند. هر یک از گروه های بارگذاری شده در سه دوره 5، 10 و 15 روزه انبار دار شده و بعد از هر دوره انبارداری با استفاده از آزمون غیرمخرب CT-Scan از تغییر بافت گلابی ها عکس برداری شد و سپس میزان سفتی بافت گلابی با استفاده از سفتی سنج اندازه گیری شد. همچنین داده ها با استفاده از دو شبکه مصنوعی MLP و RBF شبیه سازی و مورد بررسی قرارگرفت. نتایج نشان داد که با افزایش دوره انبارداری و میزان نیروی بارگذاری در هر سه نوع بارگذاری میزان سفتی به طور معنی داری (سطح 1%) کاهش یافت. همچنین بافت گلابی در بارگذاری دینامیکی به شدت نسبت به دوبارگذاری دیگر تخریب شده است. بهترین مقادیر شبکه عصبی مصنوعی برای فشار لبه پهن (12 نرون-RBF) (R2 Wide edge= 0. 9738-RMSE Wide edge= 0. 3419-MAE Wide edge= 0. 268) و برای فشار لبه نازک(4 نرون-RBF) (R2Thin edge= 0. 9946-RMSE Thin edge=0. 170977-MAE Thin edge= 0. 133) و در نهایت برای بارگذاری دینامیکی (8 نرون-RBF) (R2 Dynamic loading = 0. 9933-RMSE Dynamic loading =0. 230-MAE Dynamic loading=0. 187) بوده است. متن کامل این مقاله به زبان انگلیسی می باشد. لطفا برای مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگلیسی مراجعه فرمایید.لطفا برای مشاهده متن کامل این مقاله اینجا را کلیک کنید.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

واحدی ترشیزی، م.، و آزادبخت، م. (1398). بررسی تغییرات سفتی و بافت میوه گلابی در بارگذاری نیروهای مختلف و دوره های متفاوت انبارداری با شبکه عصبی مصنوعی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, 15(6 (60 پیاپی) ), 113-132. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=538057



Vancouver : کپی

واحدی ترشیزی محمد، آزادبخت محسن. بررسی تغییرات سفتی و بافت میوه گلابی در بارگذاری نیروهای مختلف و دوره های متفاوت انبارداری با شبکه عصبی مصنوعی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران. 1398 [cited 2021December02];15(6 (60 پیاپی) ):113-132. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=538057



IEEE : کپی

واحدی ترشیزی، م.، آزادبخت، م.، 1398. بررسی تغییرات سفتی و بافت میوه گلابی در بارگذاری نیروهای مختلف و دوره های متفاوت انبارداری با شبکه عصبی مصنوعی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 15(6 (60 پیاپی) ), pp.113-132. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=538057.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 41 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی