APA :
کپیخدری، ن.، و رومیانی، ل. (1398). ارزیابی اثرات نانوامولسیون اسانس آویشن شیرازی بر ویژگی های شیمیایی, میکروبی و حسی فیله کپور نقره ای. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران, 14(3 ), 63-74. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=537052
Vancouver :
کپی خدری نسیم، رومیانی لاله. ارزیابی اثرات نانوامولسیون اسانس آویشن شیرازی بر ویژگی های شیمیایی, میکروبی و حسی فیله کپور نقره ای. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران. 1398 [cited 2022May19];14(3 ):63-74. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=537052
IEEE :
کپی خدری، ن.، رومیانی، ل.، 1398. ارزیابی اثرات نانوامولسیون اسانس آویشن شیرازی بر ویژگی های شیمیایی, میکروبی و حسی فیله کپور نقره ای. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران, [online] 14(3 ), pp.63-74. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=537052.