APA :
کپیکوچکی، آ.، و مرتضوی، س.، و نصیری محلاتی، م.، و کریمی، م. (1385). اثر سه نوع
امولسيفاير و آنزيم
a-
آميلاز قارچي بر کاهش بياتي نان تافتون. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی), 10(3 (الف)), 233-246. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=53441
Vancouver :
کپی کوچکی آرش، مرتضوی سیدعلی، نصیری محلاتی مهدی، کریمی مهدی. اثر سه نوع
امولسيفاير و آنزيم
a-
آميلاز قارچي بر کاهش بياتي نان تافتون. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی). 1385 [cited 2022May22];10(3 (الف)):233-246. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=53441
IEEE :
کپی کوچکی، آ.، مرتضوی، س.، نصیری محلاتی، م.، کریمی، م.، 1385. اثر سه نوع
امولسيفاير و آنزيم
a-
آميلاز قارچي بر کاهش بياتي نان تافتون. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی), [online] 10(3 (الف)), pp.233-246. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=53441.