برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

اکتينيدين ميوه کيوي: خالص سازي و برسي مقدار آن در واريته هاي داخلي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
 
چکیده: 

پروتئازها جايگاه مهمي در صنايع غذايي و دارويي دارند. اکتينيدين يک سيستئين پروتئاز است که در ميوه کيوي به وفور يافت مي شود. در اين مطالعه محتواي پروتئين و ميزان نسبي آنزيم اکتينيدين در چهار واريته کيوي رايج در کشور برسي شد و آنزيم اکتينيدين با روشي مناسب براي استفاده هاي بعدي تخليص گرديد. عصاره ميوه کيوي ز چهار واريته هيوارد، مونتي، برونو و آبوت تهيه شد. تخليص اکتينيدين از عصاره با دو مرحله رسوب دهي توسط سولفات آمونيوم و کروماتوگرافي تعويض يون در ستون دي اتيل آمينو اتيل سفارز انجام گرفت. براي تعيين وزن مولکولي و سنجش فعاليت آنزيمي، به ترتيب از الکتروفورز در ژل پلي اکريل آميد (SDS- PAGE) و آزمون هضم کاريين استفاده شد. غلظت پروتئين تام عصاره با سه روش براد فورد، لوري و UV و ميزان نسبي اکتينيدين در هر واريته با تراکم سنجي باندهاي پروتيين در ژل تعيين گرديد. راندمان عمل و درجه خلوص اکتينيدين به دست آمده در اين مطالعه، به ترتيب 65 و 95 درصد بود، نتيجه آزمون SDS- PAGE احيايي نشان داد که وزن مولکولي آنزيم به دست آمده حدود 29 کيلو دالتون است. اندازه گيري محتواي پروتئين با سه روش برادفورد، لوري و UV که نتايج آنها تفاوت زيادي با يکديگر داشت، نشان داد که غلظت پروتئين و اکتينيدين در کيوي کمتر از گزارش هاي مربوطه است و روش برادفورد روش دقيق تري براي محاسبه پروتئين در کيوي نسبت به دو روش ديگر است.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

مصطفایی، ع.، و چلبی، م. (1385). اکتینیدین میوه کیوی: خالص سازی و برسی مقدار آن در واریته های داخلی. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی), 10(3 (الف)), 223-230. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=53439



Vancouver : کپی

مصطفایی علی، چلبی مریم. اکتینیدین میوه کیوی: خالص سازی و برسی مقدار آن در واریته های داخلی. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی). 1385 [cited 2021October24];10(3 (الف)):223-230. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=53439



IEEE : کپی

مصطفایی، ع.، چلبی، م.، 1385. اکتینیدین میوه کیوی: خالص سازی و برسی مقدار آن در واریته های داخلی. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی), [online] 10(3 (الف)), pp.223-230. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=53439.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 0 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی