برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

تاثیر سرکه سیب خام در جیره غذایی بر عملکرد و فاکتورهای بیوشیمایی خون جوجه های گوشتی

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشکده دامپزشکی، دانشگاه شهرکرد، شهرکرد، ایران
 
چکیده: 
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

محمدی، ز.، و حسینی فهرجی، ح. (1398). تاثیر سرکه سیب خام در جیره غذایی بر عملکرد و فاکتورهای بیوشیمایی خون جوجه های گوشتی. علوم درمانگاهی دامپزشکی ایران, 13(2 ), 123-130. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=526770



Vancouver : کپی

محمدی زینب، حسینی فهرجی حمید. تاثیر سرکه سیب خام در جیره غذایی بر عملکرد و فاکتورهای بیوشیمایی خون جوجه های گوشتی. علوم درمانگاهی دامپزشکی ایران. 1398 [cited 2021December04];13(2 ):123-130. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=526770



IEEE : کپی

محمدی، ز.، حسینی فهرجی، ح.، 1398. تاثیر سرکه سیب خام در جیره غذایی بر عملکرد و فاکتورهای بیوشیمایی خون جوجه های گوشتی. علوم درمانگاهی دامپزشکی ایران, [online] 13(2 ), pp.123-130. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=526770.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 48 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی