مشخصات مقاله عنوان نشریه: علوم كشاورزي و منابع طبيعي اطلاعات شماره: مرداد - شهریور 1385 , دوره 13 , شماره ویژه نامه علوم دامی (ضمیمه) ; از صفحه 98 تا صفحه 105 . عنوان مقاله: تاثير سطوح مختلف پروتيين جيره بر توان پرواري و صفات لاشه بره هاي نر كرماني نویسندگان: سفلايي شهربابك محمد, روزبهان يوسف*, مرادي شهربابك محمد آدرس: * دانشگاه تربیت مدرس چکیده: اثرات سه سطح پروتيين عبوري قابل هضم 19.86، 26.47، 33.08 (گرم در کيلوگرم ماده خشک) بر روي توان پرواري و خصوصيات لاشه 36 راس بره نر کرماني با ميانگين وزن زنده اوليه 2.5± 29 و سن حدود 7- 6 ماه مورد بررسي قرار گرفت. سطح انرژي قابل متابوليسم در کليه تيمارها يکسان بوده است (10.5 مگاژول در هر کيلوگرم ماده خشک). سطح پروتيين خام در تيمارها به ترتيب 109، 126 و 145 گرم در کيلوگرم ماده خشک بوده است. بره ها به مدت 95 روز در شرايط بسته مورد تغذيه دستي قرار گرفتند. در اين تحقيق از طرح کامل تصادفي با سه جيره غذايي و 12 تکرار استفاده شد. اضافه وزن و ميزان خوراک مصرفي به ترتيب هر دو هفته يکبار و روزانه اندازه گيري مي شد. در پايان دوره 50 درصد از بره ها جهت تعيين وزن لاشه، درصد گوشت و درصد چربي ذبح گرديدند. نتايج آزمايش نشان داد که ميانگين افزايش وزن روزانه؛ ماده خشک مصرفي روزانه و ضريب تبديل غذايي بره هاي تغذيه شده با جيره هاي سه گانه به ترتيب 173.2، 200.8 و 210.4 گرم، 1.48، 1.51 و 1.60 کيلو گرم و 8.54، 7.39 و 7.58 بوده است. جيره اثر معني داري (P<0.05) بر ماده خشک مصرفي، افزايش وزن روزانه، ضريب تبديل غذايي داشت. اثر جيره بر وزن لاشه گرم، درصد گوشت و درصد چربي در نمونه حاصل از لاشه بره هاي آزمايشي معني دار نبوده است. نتايج اين آزمايش نشان داد که جيره حاوي 26.47 گرم پروتيين عبوري قابل هضم به عنوان مطلوب ترين جيره براي بره هاي نر کرماني به شمار مي رود. کلید واژه: پروتيين عبوري قابل هضم(Q3)توان پرواري(Q3)خصوصيات لاشه(Q3)گوسفند كرماني(Q3) چارک 1 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک اول تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی زیاد است. چارک 2 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک دوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع زیاد است. چارک 3 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک سوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع کم است. چارک 4 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک چهارم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی کم است. موضوعات مرتبط: پاسخ های ایمنیمورفولوژی رودهفراسنجه های خونیصفات لاشه ارجاعات: مطالعه خصوصيات پرواري و لاشه بره هاي دو نژاد گوسفند شال و زندي و آميخته آنها مقالات نشریه ای مرتبط: استفاده از سطوح مختلف ميوه بلوط در جيره غذايي بره هاي پرواري گوسفند كردي اثر سطوح مختلف انرژي و پروتئين جيره غذايي برتوان پرواري و خصوصيات لاشه و پشم بره هاي كرديبررسي استفاده از سطوح مختلف پوسته پسته در جيره بره هاي پرواريبررسي اثر جنس بر توان پرواري و خصوصيات لاشه بره هاي لري بختياريبررسي اثر شکل فيزيکي جيره بر عملکرد و قابليت هضم جيره در بره هاي نر پرواري مقالات همایشی مرتبط: اثر استفاده از پروبیوتیک در جیره بره هابررسی اثر استفاده از بقایای کارخانجات ماکارونی عمل آوری شده با اوره بر عملکرد پروار بره های نر زلاثر سطوح مختلف پروتیین جیره در فصل جفت گیری بر افزایش میزان بره دهیتاثیر سطوح مختلف پسماند رازیانه بر عملکرد بره های پرواریتاثیر ال-کارنیتین خوراکی محافظت شده بر عملکرد پرواری و ویژگی های لاشه بره های نر نژاد قزل ویدئوهای مرتبط از مکتبخونه چکیده انگلیسی بازدید یکساله 360 آخرین های بلاگ معرفی 10 موضوع داغ در بیست حوزه علمی بر اساس پایگاه مرکز اطلاعات علمیتست آنلاین کروناآشنایی با شاخص های hI ،hf و hm از خانواده شاخص هرشچطور مطالب را تنها در یک سایت خاص جستجو کنیمآموزش جستجوی تصویر در گوگلبرقراری پیوند میان ارجاعات درون متنی و آخر متن ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی