برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
آذر 1398 , دوره  16 , شماره  94 ; از صفحه 153 تا صفحه 175 .
 
عنوان مقاله: 

مروري بر فناوري هاي متداول و نوين جهت ارتقاء کيفيت فرآورده هاي بدون گلوتن

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشکده علوم و صنايع غذايي،دانشگاه علوم کشاورزي و منابع طبيعي گرگان
 
چکیده: 
امروزه با توجه به افزايش جمعيت بيماران سلياکي در سراسر جهان، توليد و بهبود کيفيت محصولات بدون گلوتن براي بيماران سلياکي يکي از چالش هاي مهم در صنعت غذا مي باشد. بيماري سلياک نوعي بيماري خودايمني گوارشي است که در اثر عدم تحمل مصرف پروتئين گلوتن بوجود مي آيد و در حال حاضر تنها راه درمان اين بيماري استفاده از يک رژيم غذايي فاقد گلوتن است. حذف گلوتن منجر به ايجاد مشکلات عمده اي از جمله کيفيت پايين و احساس دهاني و طعم ضعيف در محصول مي گردد. يافتن جايگزين مناسب براي گلوتن يک از بزرگ ترين چالش هاي فناوري در توليد فرآورده هاي بدون گلوتن مي باشد و دليل آن را مي توان اهميت اين پروتئين در ايجاد ساختار بافتي و ظاهري مناسب در فرآورده دانست. در نتيجه پژوهشگران و توليد کنندگان سعي دارند تا با يافتن روش مناسب موجب ارتقاء محصولات بدون گلوتن شده و محصولاتي با کيفيت مشابه فرآورده هاي حاصل از آرد گندم ايجاد کنند. هدف از اين مطالعه مروري بر فناوري هاي مختلف جهت ارتقاء کيفيت فرآورده هاي بدون گلوتن مي باشد. اين فناوري ها شامل استفاده از روش هاي نوين مانند صمغ ها و پروتئين ها، روش هاي بيوتکنولوژيکي مانند استفاده از آنزيم ها و خمير ترش و روش هاي نوين شامل تيمارهاي حرارتي و غير حرارتي در توليد فرآورده هاي بدون گلوتن مي باشد.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

مهاجرخراسانی، س.، و اعلمی، م. (1398). مروری بر فناوری های متداول و نوین جهت ارتقاء کیفیت فرآورده های بدون گلوتن. علوم و صنایع غذایی ایران, 16(94 ), 153-175. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=513408



Vancouver : کپی

مهاجرخراسانی سیما، اعلمی مهران. مروری بر فناوری های متداول و نوین جهت ارتقاء کیفیت فرآورده های بدون گلوتن. علوم و صنایع غذایی ایران. 1398 [cited 2021September20];16(94 ):153-175. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=513408



IEEE : کپی

مهاجرخراسانی، س.، اعلمی، م.، 1398. مروری بر فناوری های متداول و نوین جهت ارتقاء کیفیت فرآورده های بدون گلوتن. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 16(94 ), pp.153-175. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=513408.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 126 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی