نسخه جدید سایت SID.ir

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
مرداد 1398 , دوره  16 , شماره  90 ; از صفحه 201 تا صفحه 216 .
 
عنوان مقاله: 

بررسی فرآیندهای خشک کردن، پودر سازی و فشرده سازی به منظور تولید قرص فشرده سالم از گوجه فرنگی تازه

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه مهندسی بیوسیستم، دانشکده کشاورزی، دانشگاه بوعلی سینا، همدان، ایران
 
چکیده: 
با توجه به تغییر خصوصیات کیفی و درصد بالای تخریب مواد مغذی طی فرآیندهای فراوری مواد غذایی، حفظ کیفیت محصول و اجزا غذایی آن یکی از جنبه های مهم فرآوری مواد غذایی است. در این تحقیق اثر فرآیند خشک کردن ورقه های گوجه فرنگی تازه به منظور تولید پودر گوجه فرنگی به شیوه جریان همرفت هوای داغ در سه سطح دمایی 45، 60 و ° C 75 بر سینتیک تخریب ویتامین ث (آسکوربیک اسید)، تغییرات رنگ (L*، a* و b*) و مقدار انرژی ویژه مصرفی خشک کردن بررسی شد. سپس از خمیر حاصل از پودر گوجه فرنگی در سه سطح محتوای رطوبتی 25، 40 و %d. b. 55 به منظور تولید قرص فشرده استفاده شد. همچنین اثر دمای هوای خشک کردن قرص های فشرده تولیدی به شیوه همرفتی هوای داغ در سه سطح دمایی 40، 50 و ° C 60 بر غلظت ویتامین ث (به عنوان شاخصی برای حفظ ارزش غذایی) بررسی و شرایط بهینه برای فرآیند های خشک کردن، پودرسازی و قرص سازی تعیین شدند. نتایج نشان داد که دمای خشک کردن و محتوای رطوبتی محصول اثر معنی داری بر حفظ غلظت ویتامین ث (حفظ سلامت محصول) طی فرآیندهای خشک کردن، پودر کردن و تولید قرص فشرده گوجه فرنگی دارند. کاهش دمای خشک کردن و محتوای رطوبتی سبب حفظ بهتر کیفیت و ارزش غذایی (تخریب کمتر ویتامین ث) قرص فشرده گوجه فرنگی می گردد.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
  • ندارد
 
طرح های مرتبط: 
 
مقالات بین المللی مرتبط: 
  • No item.
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

قاسمی، ع.، و امیری چایجان، ر.، و عزیزی تبریززاد، م. (1398). بررسی فرآیندهای خشک کردن, پودر سازی و فشرده سازی به منظور تولید قرص فشرده سالم از گوجه فرنگی تازه. علوم و صنایع غذایی ایران, 16(90 ), 201-216. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=512817



Vancouver : کپی

قاسمی علی، امیری چایجان رضا، عزیزی تبریززاد محمدحسین. بررسی فرآیندهای خشک کردن, پودر سازی و فشرده سازی به منظور تولید قرص فشرده سالم از گوجه فرنگی تازه. علوم و صنایع غذایی ایران. 1398 [cited 2022May24];16(90 ):201-216. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=512817



IEEE : کپی

قاسمی، ع.، امیری چایجان، ر.، عزیزی تبریززاد، م.، 1398. بررسی فرآیندهای خشک کردن, پودر سازی و فشرده سازی به منظور تولید قرص فشرده سالم از گوجه فرنگی تازه. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 16(90 ), pp.201-216. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=512817.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 171 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی