برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
تیر 1398 , دوره  16 , شماره  89 ; از صفحه 287 تا صفحه 299 .
 
عنوان مقاله: 

اثر استفاده از آرد چیا بر ویژگی های تکنولوژیکی و تغذیه ای نان حجیم بدون گلوتن

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تبریز، تبریز، ایران
 
چکیده: 
لطفا برای مشاهده متن کامل این مقاله اینجا را کلیک کنید.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

فرهادی، ا.، و پیغمبردوست، س.، و علیرضالو، ک. (1398). اثر استفاده از آرد چیا بر ویژگی های تکنولوژیکی و تغذیه ای نان حجیم بدون گلوتن. علوم و صنایع غذایی ایران, 16(89 ), 287-299. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=512569



Vancouver : کپی

فرهادی اصغر، پیغمبردوست سیدهادی، علیرضالو کاظم. اثر استفاده از آرد چیا بر ویژگی های تکنولوژیکی و تغذیه ای نان حجیم بدون گلوتن. علوم و صنایع غذایی ایران. 1398 [cited 2021November28];16(89 ):287-299. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=512569



IEEE : کپی

فرهادی، ا.، پیغمبردوست، س.، علیرضالو، ک.، 1398. اثر استفاده از آرد چیا بر ویژگی های تکنولوژیکی و تغذیه ای نان حجیم بدون گلوتن. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 16(89 ), pp.287-299. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=512569.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 68 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی