APA :
کپیموسوی کلجاهی، س.، و بابایی صدر، ا. (1398). بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بیسکویت فراسودمند حاوی جو و قند مایع خرما. علوم و صنایع غذایی ایران, 16(97 ), 101-112. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=512162
Vancouver :
کپی موسوی کلجاهی سیده الهام، بابایی صدر امیر. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بیسکویت فراسودمند حاوی جو و قند مایع خرما. علوم و صنایع غذایی ایران. 1398 [cited 2022May25];16(97 ):101-112. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=512162
IEEE :
کپی موسوی کلجاهی، س.، بابایی صدر، ا.، 1398. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بیسکویت فراسودمند حاوی جو و قند مایع خرما. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 16(97 ), pp.101-112. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=512162.