APA :
کپیبرزگر، س.، و علی رمجی، ک.، و نجارلشگری، س.، و عادل، م.، و محمدعلیخانی، م. (1397). تأثیر جایگزینی سطوح مختلف روغن کانولا با روغن ماهی در جیره غذایی بر شاخص های رشد, نرخ بازماندگی و آنالیز لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) انگشت قد. مجله علمی شیلات ایران (فارسی), 27(4 ), 77-85. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=511804
Vancouver :
کپی برزگر سیما، علی رمجی کیومرث، نجارلشگری سلطنت، عادل میلاد، محمدعلیخانی مهدی. تأثیر جایگزینی سطوح مختلف روغن کانولا با روغن ماهی در جیره غذایی بر شاخص های رشد, نرخ بازماندگی و آنالیز لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) انگشت قد. مجله علمی شیلات ایران (فارسی). 1397 [cited 2022May26];27(4 ):77-85. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=511804
IEEE :
کپی برزگر، س.، علی رمجی، ک.، نجارلشگری، س.، عادل، م.، محمدعلیخانی، م.، 1397. تأثیر جایگزینی سطوح مختلف روغن کانولا با روغن ماهی در جیره غذایی بر شاخص های رشد, نرخ بازماندگی و آنالیز لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) انگشت قد. مجله علمی شیلات ایران (فارسی), [online] 27(4 ), pp.77-85. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=511804.