APA :
کپیحصاری نژاد، م.، و سیر، ز.، و رضاییان عطار، ف. (1398). بررسی اثر غنی سازی آرد گندم با آرد لوبیا چیتی بر ویژگی های فیزیکی, حسی و ماندگاری کیک. علوم و صنایع غذایی ایران, 16(86 ), 213-222. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=511792
Vancouver :
کپی حصاری نژاد محمدعلی، سیر زهرا، رضاییان عطار فرناز. بررسی اثر غنی سازی آرد گندم با آرد لوبیا چیتی بر ویژگی های فیزیکی, حسی و ماندگاری کیک. علوم و صنایع غذایی ایران. 1398 [cited 2022May19];16(86 ):213-222. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=511792
IEEE :
کپی حصاری نژاد، م.، سیر، ز.، رضاییان عطار، ف.، 1398. بررسی اثر غنی سازی آرد گندم با آرد لوبیا چیتی بر ویژگی های فیزیکی, حسی و ماندگاری کیک. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 16(86 ), pp.213-222. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=511792.