برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
فروردین 1398 , دوره  16 , شماره  86 ; از صفحه 189 تا صفحه 198 .
 
عنوان مقاله: 

بررسی اثر پیش تیمار مایکروویو بر کیفیت خلال های خشک سیب زمینی با استفاده از روش سطح پاسخ

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان سمنان شاهرود، سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی، شاهرود، ایران
 
چکیده: 
در این تحقیق، تأثیر پیش تیمار مایکروویو بر ویژگی های کیفی و خصوصیات حسی خلال های سیب زمینی خشک شده با جریان هوای داغ مورد بررسی قرار گرفت. برای این منظور از توان ها (900-180 وات) و زمان های (5-1 دقیقه) مختلف مایکروویو قبل از خشک کردن نمونه ها با هوای داغ استفاده شد. محتوای رطوبت، ظرفیت بازجذب آب، چروکیدگی، قهوه ای شدن، شاخص های رنگ و خصوصیات حسی (طعم، رنگ، شکل ظاهری، استحکام و پذیرش کلی) نمونه های سیب زمینی پس از فرآیند خشک کردن ارزیابی شده و از روش سطح پاسخ (RSM)جهت تعیین شرایط بهینه پیش تیمار مایکروویو، با هدف بالاترین امتیازات خواص فیزیکوشیمیایی و حسی، مورد استفاده قرار گرفت. نتایج نشان داد که افزایش توان و زمان پیش تیمار مایکروویو، منجر به افزایش محتوای رطوبت، چروکیدگی، بازجذب آب و تغییر رنگ کلی شد. نتایج ارزیابی حسی نشان داد که در پیش تیمار مایکروویو، تنها امتیاز مربوط به طعم و رنگ نمونه های سیب زمینی تحت تأثیر توان و زمان مایکروویو قرار گرفتند. بر طبق نتایج حاصل از بهینه سازی توسط روش سطح پاسخ می توان توان180 وات و زمان 5/3 دقیقه را برای پیش تیمار مایکروویو، به عنوان شرایط مطلوب معرفی کرد.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

جعفری، ن.، و ضیاالحق، س.، و محمدی نافچی، ع. (1398). بررسی اثر پیش تیمار مایکروویو بر کیفیت خلال های خشک سیب زمینی با استفاده از روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران, 16(86 ), 189-198. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=511788



Vancouver : کپی

جعفری ناهید، ضیاالحق سیدحمیدرضا، محمدی نافچی عبدالرضا. بررسی اثر پیش تیمار مایکروویو بر کیفیت خلال های خشک سیب زمینی با استفاده از روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران. 1398 [cited 2021July26];16(86 ):189-198. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=511788



IEEE : کپی

جعفری، ن.، ضیاالحق، س.، محمدی نافچی، ع.، 1398. بررسی اثر پیش تیمار مایکروویو بر کیفیت خلال های خشک سیب زمینی با استفاده از روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 16(86 ), pp.189-198. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=511788.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 50 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی