برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1399 , دوره  29 , شماره  1 ; از صفحه 131 تا صفحه 140 .
 
عنوان مقاله: 

تأثیر مکمل غذایی پودر فلفل قرمز تند (Capsicum annuum) بر شاخص های رشد، میزان بقاء، فراسنجه های خونی و برخی از پاسخ های ایمنی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه شیلات، دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات تهران، ایران
 
چکیده: 
به منظور بررسی تأثیر خوراکی پودر فلفل قرمز تند بر برخی پارامترهای رشد، بقاء فراسنجه های خونی و پاسخ های سیستم ایمنی ماهیان قزل آلای رنگین کمان، تعداد 240 عدد بچه ماهی (میانگین وزن 33/0± 69/15 گرم) در 12 مخزن (هر مخزن 20 عدد ماهی) به صورت تصادفی تقسیم شد و به مدت 45 روز با مقادیر 0، 1، 3 و 5 درصد پودر فلفل قرمز تند (Capsicum annuum) در غذا (هر کدام با 3 تکرار) مورد تغذیه قرار گرفتند. نتایج شاخص های رشد نشان داد، بالاترین مقدار افزایش وزن بدن و نرخ رشد ویژه در تیمار 5 درصد نسبت به سایر تیمارها مشاهده شد (05/0>P). کمترین مقدار ضریب تبدیل غذایی بصورت همزمان در تیمارهای تغذیه شده با 3 و 5 درصد فلفل قرمز مشاهده شد. همچنین شاخص وضعیت بین تیمارها اختلاف معنی داری نشان نداد (05/0P). بیشترین درصد هماتوکریت در تیمار 5 درصد فلفل مشاهده شد (05/0>P). بیشترین تعداد گلبولهای سفید در تیمارهای تغذیه شده با فلفل قرمز در مقایسه با شاهد مشاهده شد. بیشترین درصد لنفوسیتها در تیمار 5 درصد مشاهده شد. بیشترین میزان فعالیت لیزوزیم، C3 و IgM در تیمار 5 درصد فلفل مشاهده شد که با سایر تیمارها دارای اختلاف معنی دار بود (05/0>P). همچنین میزان C4 در تیمارهای تغذیه شده با فلفل نسبت به تیمار شاهد افزایش معنی داری داشت (05/0>P). بطورکلی، مکمل سازی جیره غذایی تجاری ماهی قزل آلا با 5 درصد پودر فلفل قرمز تند سبب بهبود عملکرد رشد، بهره وری تغذیه و سیستم ایمنی بچه ماهیان قزل آلا گردید.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

شمسایی مهرجان، م.، و حسینی شکرابی، س.، و محجوب زردست، م.، و محمدی، ن. (1399). تأثیر مکمل غذایی پودر فلفل قرمز تند (Capsicum annuum) بر شاخص های رشد, میزان بقاء, فراسنجه های خونی و برخی از پاسخ های ایمنی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). مجله علمی شیلات ایران (فارسی), 29(1 ), 131-140. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=511253



Vancouver : کپی

شمسایی مهرجان مهدی، حسینی شکرابی سیدپژمان، محجوب زردست محمدمهدی، محمدی نگار. تأثیر مکمل غذایی پودر فلفل قرمز تند (Capsicum annuum) بر شاخص های رشد, میزان بقاء, فراسنجه های خونی و برخی از پاسخ های ایمنی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). مجله علمی شیلات ایران (فارسی). 1399 [cited 2021July30];29(1 ):131-140. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=511253



IEEE : کپی

شمسایی مهرجان، م.، حسینی شکرابی، س.، محجوب زردست، م.، محمدی، ن.، 1399. تأثیر مکمل غذایی پودر فلفل قرمز تند (Capsicum annuum) بر شاخص های رشد, میزان بقاء, فراسنجه های خونی و برخی از پاسخ های ایمنی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). مجله علمی شیلات ایران (فارسی), [online] 29(1 ), pp.131-140. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=511253.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 61 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی