برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
زمستان 1384 , دوره  2 , شماره  4 ; از صفحه 71 تا صفحه 79 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي خصوصيات فيزيكوشيميايي نشاسته ارقام غالب سيب زميني منطقه گلستان

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی گلستان
 
چکیده: 

بررسي خصوصيات فيزيكوشيميايي نشاسته ارقام غالب سيب زميني منطقه ﮔلستان به منظور بررسي خصوصيات فيزيكوشيميايي نشاسته سيب زميني، تعداد 6 رقم از ارقام غالب منطقه گلستان در ايستگاه تحقيقات كشاورزي گرگان كشت شده و تحت شرايط يكسان زراعي قرار گرفت. پس از برداشت و نمونه برداري، ابتدا درصد ماده خشك، نشاسته و قند احيا كننده (كاهنده) سيب زميني ها اندازه گيري شده و سپس نشاسته آنها استخراج گرديد و خصوصيات نشاسته استحصالي آنها در مقايسه با نشاسته گندم مورد ارزيابي قرار گرفت. نتايج اين بررسي نشان داد كه بين ارقام مختلف سيب زميني از نظر درصد ماده خشك و نشاسته اختلاف معني داري وجود دارد بطوريكه بيشترين آن مربوط به رقم كنكورد و كمترين آن مربوط به رقم دراگا بود. ميزان قند كاهنده در سيب زميني هاي تازه، تفاوت معني داري با يكديگر نداشت. ارقام سيب زميني از نظر ميزان نشاسته استحصالي، فسفر، ويسكوزيته و اندازه گرانول اختلاف معني داري با يكديگر داشتند در حاليكه درصد آميلوز و پروتيين نشاسته آنها، تفاوت معني داري نداشت در عين حاليكه بجز درصد آميلوز، ساير خصوصيات نشاسته سيب ز ميني با نشاسته گندم تفاوت معني داري از خود نشان داد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 389
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی