برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
پاییز 1384 , دوره  2 , شماره  3 ; از صفحه 9 تا صفحه 19 .
 
عنوان مقاله: 

تعيين زمان مناسب انبار ماني برخي ارقام گندم به منظور افزايش كيفيت نانوايي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس
 
چکیده: 

به علت نياز به آرد گندم، اين محصول در برخي از مناطق سريعا پس از برداشت مورد استفاده قرار مي گيرد و اين در حالي است که گندم مورد نظر به علت سياليت گلوتن آماده استفاده نمي باشد، اين امر موجب مي شود که آرد و نان تهيه شده از آن کيفيت لازم را نداشته و قسمت عمده اي از نان حاصل از آن دور ريخته شود. در طي اين پروژه که بر روي پنج رقم گندم شامل ارقام سرداري، آذر 2، که به صورت ديم کاشته مي شوند و ارقام دز، شوا و استار که در نواحي گرمسير کشت مي گردند، انجام گرفت مشخص گرديد که نگهداري اين ارقام براي مدت 50 الي 65 روز پس از برداشت باعث بهبود معني دار در شاخصهاي کيفيتي گندم جهت توليد نان از جمله عدد زلني، انديس گلوتن، استفامت خمير، ارزش والريمتري، ميزان جذب آب و حجم نان حاصل از آن مي شود.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 89
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی