برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
پاييز 1397 , دوره  10 , شماره  3 ; از صفحه 65 تا صفحه 72 .
 
عنوان مقاله: 

اثر افزودني لاکتوباسيلوس بوچنري بر روي خصوصيات شيميايي و پايداري هوازي سيلاژ يونجه مکمل شده با ملاس يا تفاله پرتقال

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم دامي، دانشکده کشاورزي و منابع طبيعي اهر، دانشگاه تبريز
 
چکیده: 
هدف از اين طرح بررسي اثرات افزودني تجاري لالسيل (لاکتوباسيلوس بوچنري) بر روي خصوصيات شيميايي سيلاژ يونجه مکمل شده با ملاس يا تفاله پرتقال بود. تيمارهاي آزمايشي شامل 1: علوفه يونجه (تيمار شاهد)، 2: علوفه يونجه به همراه افزودني باکترياييcfu 108×3 بر گرم، 3: علوفه يونجه به همراه تفاله پرتقال، 4: علوفه يونجه به همراه تفاله پرتقال و افزودني باکترياييcfu 108×3 بر گرم، 5: علوفه يونجه به همراه 5 درصد ملاس، 6: علوفه يونجه به همراه 5درصد ملاس و افزودني باکتريايي cfu 108×3 بر گرم بودند. علوفه يونجه در مرحله گلدهي برداشت و پس از 24 ساعت پلاسيده شدن به همراه تفاله پرتقال با سطح ذکر شده لالسيل با نسبت وزني 2100 گرم يونجه پلاسيده و760 گرم تفاله پرتقال به مدت 90 روز سيلو گرديد. داده هاي به دست آمده در قالب طرح آماري کاملا تصادفي با 3 تکرار تجزيه و تحليل گرديد. افزودن تفاله پرتقال، ملاس و افزودني باکتريايي سبب ايجاد تغييرات معني داري در ماده خشک نسبت به تيمار شاهد گرديد (0/05>pH. (p تمام نمونه ها کم تر از 4/55 بود اما pH تيمار شاهد در مقايسه با ساير تيمارها بالاتر بود (0/05>p). افزودن تفاله پرتقال، ملاس و مکمل باکتريايي به يونجه پلاسيده سبب افزايش معني دار کل اسيدهاي چرب فرار شد (0/05>p). افزودني باکتريايي لالسيل به همراه تفاله پرتقال يا ملاس با در دسترس قرار دادن کربوهيدرات قابل تخمير براي لاکتوباسيل ها و کاهش سريع pH و محدود نمودن رشد مخمرها و قارچ ها منجر به بهبود کيفيت سيلاژ حاصله مي گردد.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

شفیع پور، ن.، و بشارتی، م.، و عبدی قزلجه، ع.، و نعمتی، ذ. (1397). اثر افزودنی لاکتوباسیلوس بوچنری بر روی خصوصیات شیمیایی و پایداری هوازی سیلاژ یونجه مکمل شده با ملاس یا تفاله پرتقال. محیط زیست جانوری, 10(3 ), 65-72. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=503774



Vancouver : کپی

شفیع پور نیلوفر، بشارتی مقصود، عبدی قزلجه عین اله، نعمتی ذبیح اله. اثر افزودنی لاکتوباسیلوس بوچنری بر روی خصوصیات شیمیایی و پایداری هوازی سیلاژ یونجه مکمل شده با ملاس یا تفاله پرتقال. محیط زیست جانوری. 1397 [cited 2021September26];10(3 ):65-72. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=503774



IEEE : کپی

شفیع پور، ن.، بشارتی، م.، عبدی قزلجه، ع.، نعمتی، ذ.، 1397. اثر افزودنی لاکتوباسیلوس بوچنری بر روی خصوصیات شیمیایی و پایداری هوازی سیلاژ یونجه مکمل شده با ملاس یا تفاله پرتقال. محیط زیست جانوری, [online] 10(3 ), pp.65-72. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=503774.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 44 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی