برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1399 , دوره  7 , شماره  2 ; از صفحه 95 تا صفحه 102 .
 
عنوان مقاله: 

توليد بستتي فراسودمند کم چرب بر پايه شير شتر غني شده با کازئين شير شتر و هيدروليزات هاي آنتي اکسيدان آن

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و مهندسي صنايع غذايي، پرديس کشاورزي و منابع طبيعي، دانشگاه تهران، کرج، ايران
 
چکیده: 
متن کامل اين مقاله به زبان انگليسي مي باشد. لطفا براي مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگليسي مراجعه فرماييد.لطفا براي مشاهده متن کامل اين مقاله اينجا را کليک کنيد.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

حاجیان، ن.، و سلامی، م.، و محمدیان، م.، و مقدم، م.، و امام جمعه، ز. (1399). تولید بستتی فراسودمند کم چرب بر پایه شیر شتر غنی شده با کازئین شیر شتر و هیدرولیزات های آنتی اکسیدان آن. مجله بیوتکنولوژی غذایی کاربردی, 7(2 ), 95-102. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=499200



Vancouver : کپی

حاجیان نسیم، سلامی مریم، محمدیان مهدی، مقدم مریم، امام جمعه زهرا. تولید بستتی فراسودمند کم چرب بر پایه شیر شتر غنی شده با کازئین شیر شتر و هیدرولیزات های آنتی اکسیدان آن. مجله بیوتکنولوژی غذایی کاربردی. 1399 [cited 2021June21];7(2 ):95-102. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=499200



IEEE : کپی

حاجیان، ن.، سلامی، م.، محمدیان، م.، مقدم، م.، امام جمعه، ز.، 1399. تولید بستتی فراسودمند کم چرب بر پایه شیر شتر غنی شده با کازئین شیر شتر و هیدرولیزات های آنتی اکسیدان آن. مجله بیوتکنولوژی غذایی کاربردی, [online] 7(2 ), pp.95-102. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=499200.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 87 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی