برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

مقايسه خواص کيفي و مواد معدني برنج هاشمي با درجات سفيدي متفاوت و قابليت پذيرش آنها توسط مصرف کنندگان

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* سازمان تحقيقات، آموزش و ترويج کشاورزي، موسسه تحقيقات برنج کشور، رشت، ايران
 
چکیده: 
برنج قهوه اي حاصل عمليات تبديل است که به دليل دارا بودن مواد مغذي و ترکيبات فعال بيولوژيک اهميت ويژه اي دارد. بافت برنج قهوه اي يکي از عوامل مؤثر در پذيرش آن توسط مصرف کنندگان محسوب مي شود. به منظور مقايسه کيفيت پخت، مقدار مواد معدني، خواص خميري و ميزان پذيرش برنج پخته با درجات سفيدي مختلف شامل برنج 1 و 2 به ترتيب با درجات سفيدي 35. 9-35. 1 و 40. 1-39. 6، برنج سفيد با درجه سفيدي 55. 5-54. 2 و برنج قهوه اي، از طرح کاملاً تصادفي استفاده شد. نتايج بررسي نشان مي دهد اثر درجه سفيدي بر صفات کيفي برنج شامل درصد آميلوز، جذب آب، مدت زمان پخت، مواد جامد از دست رفته و خواص خميري معني دار (0. 05
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

تجددی طلب، ک.، و حبیبی، ف. (1398). مقایسه خواص کیفی و مواد معدنی برنج هاشمی با درجات سفیدی متفاوت و قابلیت پذیرش آنها توسط مصرف کنندگان. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی), 18(66 ), 65-78. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=499030



Vancouver : کپی

تجددی طلب کبری، حبیبی فاطمه. مقایسه خواص کیفی و مواد معدنی برنج هاشمی با درجات سفیدی متفاوت و قابلیت پذیرش آنها توسط مصرف کنندگان. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی). 1398 [cited 2021October28];18(66 ):65-78. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=499030



IEEE : کپی

تجددی طلب، ک.، حبیبی، ف.، 1398. مقایسه خواص کیفی و مواد معدنی برنج هاشمی با درجات سفیدی متفاوت و قابلیت پذیرش آنها توسط مصرف کنندگان. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی), [online] 18(66 ), pp.65-78. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=499030.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 107 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی