نسخه جدید سایت SID.ir

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1382 , دوره  34 , شماره  1 ; از صفحه 91 تا صفحه 96 .
 
عنوان مقاله: 

حساسيت پنج رقم سيب به قهوه اي شدن

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
 
چکیده: 
تركيب هاي فنولي و فعاليت پلي فنول اكسيد از (PPO) در 5 رقم سيب در رابطه با حساسيت آنها به قهوه‌اي شدن اندازه گيري شدند. درجه قهوه اي شدن با اندازه گيري رنگدانه هاي قهوه اي پس از همگون سازي پالپ ميوه تعيين شد. تجزيه واريانس سرعت قهوه اي شدن، ميزان پلي فنولها و فعاليت پلي فنون اكسيداز نشان داد كه تنها اثر رقم معني دار است و برهم كنش جهت و رقم معني دار نيست. مقايسه ميانگين ها (دانكن) در سطح 1% رقم ها را ار لحاظ سرعت قهوه اي شدن به سه دسته قوي (رددليشس)، ضعيف (ارنگه و گراني اسميت) ، (گلدان اسموتي) و متوسط (گلدان دليشس) تقسيم كرد. ارنگه به علت داشتن بالاترين ميزان مواد جامد محلول و كمترين سرعت قهوه اي شدن رقم برتر بود.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
  • ندارد
 
طرح های مرتبط: 
  • ندارد
 
مقالات بین المللی مرتبط: 
  • No item.
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

حامدی، م.، و محمدزاده میلانی، ج. (1382). حساسیت پنج رقم سیب به قهوه ای شدن . علوم کشاورزی ایران, 34(1), 91-96. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=4990



Vancouver : کپی

حامدی منوچهر، محمدزاده میلانی جعفر. حساسیت پنج رقم سیب به قهوه ای شدن . علوم کشاورزی ایران. 1382 [cited 2022August18];34(1):91-96. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=4990



IEEE : کپی

حامدی، م.، محمدزاده میلانی، ج.، 1382. حساسیت پنج رقم سیب به قهوه ای شدن . علوم کشاورزی ایران, [online] 34(1), pp.91-96. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=4990.



 

 
بازدید یکساله 103 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی