APA :
کپیغلام سقائی، س.، و پیراوی ونک، ز. (1398). تاثیر فرآیند سرخ کردن عمیق بر ترکیب اسیدهای چرب و استرول های تشکیل دهنده روغن هسته انگور. علوم غذایی و تغذیه, 17(1 (پیاپی 65) ), 49-62. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=488776
Vancouver :
کپی غلام سقائی سحر، پیراوی ونک زهرا. تاثیر فرآیند سرخ کردن عمیق بر ترکیب اسیدهای چرب و استرول های تشکیل دهنده روغن هسته انگور. علوم غذایی و تغذیه. 1398 [cited 2022May17];17(1 (پیاپی 65) ):49-62. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=488776
IEEE :
کپی غلام سقائی، س.، پیراوی ونک، ز.، 1398. تاثیر فرآیند سرخ کردن عمیق بر ترکیب اسیدهای چرب و استرول های تشکیل دهنده روغن هسته انگور. علوم غذایی و تغذیه, [online] 17(1 (پیاپی 65) ), pp.49-62. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=488776.