برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
پاييز 1398 , دوره  21 , شماره  3 ; از صفحه 359 تا صفحه 369 .
 
عنوان مقاله: 

اثر اسانس گياهان دارويي نعناع، آويشن و ترخون بر عملکرد و تيتر آنتي بادي در جوجه هاي گوشتي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شیراز، شیراز، ایران
 
چکیده: 
اثر اسانس گياهان دارويي نعناع، آويشن و ترخون بر عملکرد و تيتر آنتي بادي با استفاده از 240 قطعه جوجه ي گوشتي سويه ي کاب 500 در قالب طرح کاملاً تصادفي با هشت تيمار، پنج تکرار و شش قطعه جوجه ي گوشتي در هر تکرار بررسي شد. تيمارها شامل: جيره شاهد، جيره حاوي 200 ميلي گرم در کيلوگرم آنتي بيوتيک ويرجينيامايسين، و جيره هاي حاوي 150 و200 ميلي گرم در کيلوگرم اسانس نعناع، آويشن و ترخون بودند. در دوره سني 21 تا 42 و يک تا 42 روزگي، افزايش وزن روزانه در جوجه هاي تغذيه شده با جيره حاوي آنتي بيوتيک و 200 ميلي گرم در کيلوگرم اسانس آويشن بيشتر از پرندگان شاهد بود. در دوره سني 21 تا 42 روزگي، پرندگاني که 200 ميلي گرم در کيلوگرم اسانس نعناع و يا جيره حاوي آنتي بيوتيک دريافت کردند ضريب تبديل خوراک بهتري داشتند. بيشترين وزن ايلئوم، تيتر آنتي بادي برونشيت وگامبرو در 42 روزگي بترتيب مربوط به تيمار 150 ميلي گرم درکيلوگرم اسانس ترخون، 200 و 150 ميلي گرم در کيلوگرم اسانس نعناع بود. به نظر مي رسد که اسانس نعناع و آويشن در سطح 200 ميلي گرم در کيلوگرم با داشتن عملکرد بهينه توليد و تيتر آنتي بادي، جايگزين طبيعي مناسبي براي آنتي بيوتيک است.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

رضوانی، م.، و عرب، م.، و کمی، ا. (1398). اثر اسانس گیاهان دارویی نعناع, آویشن و ترخون بر عملکرد و تیتر آنتی بادی در جوجه های گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان), 21(3 ), 359-369. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=480174



Vancouver : کپی

رضوانی محمدرضا، عرب مسعود، کمی اغل بخت. اثر اسانس گیاهان دارویی نعناع, آویشن و ترخون بر عملکرد و تیتر آنتی بادی در جوجه های گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان). 1398 [cited 2021November29];21(3 ):359-369. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=480174



IEEE : کپی

رضوانی، م.، عرب، م.، کمی، ا.، 1398. اثر اسانس گیاهان دارویی نعناع, آویشن و ترخون بر عملکرد و تیتر آنتی بادی در جوجه های گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان), [online] 21(3 ), pp.359-369. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=480174.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 69 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی