برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

بررسي اثر ضد ژيارديايي جلبك كاهوي دريايي Ulva lactuca

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
 
چکیده: 

در اين پژوهش نمونه هاي جلبك Ulva lactuca از سواحل چابهار در فصل تابستان جمع آوري شد. سپس نمونه ها شسته و ناخالصي هاي آن جدا شدند. براي تعيين جنس و گونه آن بررسي هاي ميكروسكوپي و ماكروسكوپي انجام گرفت. براي نگهداري طولاني مدت جلبك ها آن ها را در سايه خشك و سپس آسياب كرده و پودر نرمي از آن ها تهيه گرديد. عصاره گيري توسط آب و حلال هاي آلي انجام شد. بررسي اثر ضد ژيارديايي جلبك در دو دماي 25 و 37، درجه سانتي گراد صورت گرفت. براساس نتايج مشخص گرديد كه عصاره آبي جلبك U. lactuca اثر ضد انگلي شديد روي كيست هاي Giardia lamblia نشان مي دهد. اثر عصاره كلروفرمي از نوع آبي قوي تر بوده اما با توجه به جنبه كاربردي و اقتصادي عصاره آبي اهميت بيشتري دارد و بعد از 24 ساعت همگي كيست ها از بين رفتند. در آناليز شيميايي از سه روش HPLC, UV-VIS, TLC استفاده شد. در روش RF, UV-VIS هاي موجود در هر عصاره تعيين و با استفاده از معرف وجود آلكالوييد در برخي از عصاره ها نشان داده شد. در روش UV-VIS و HPLC فعاليت نسبي مواد شاخص مشخص گرديد كه با عملكرد آن ها مطابقت داشت.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 118
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی