مشخصات مقاله عنوان نشریه: پژوهش و سازندگي اطلاعات شماره: زمستان 1380 , دوره 14 , شماره 4 (پي آیند 53) در امور دام و آبزيان ; از صفحه 36 تا صفحه 40 . عنوان مقاله: استفاده از سطوح مختلف ميوه بلوط در جيره غذايي بره هاي پرواري گوسفند كردي نویسندگان: جعفري هوشنگ, فضايلي حسن, ورمقاني صيف علي, مقصودي نژاد قاسم آدرس: چکیده: در اين تحقيق اثرات چهار جيره با ميزان انرژي و پروتيين يكسان، حاوي سطح 0، 10، 20 و 30 درصد ميوه بلوط مورد بررسي قرار گرفت كه در آن 48 راس بره نر كردي با ميانگين سني 6-7 ماه و ميانگين وزن و انحراف معيار 23.236± 1.311 كيلوگرم در يك طرح آماري كاملا تصادفي با چهار جيره غذايي و چهار تكرار و سه مشاهده در هر تكرار به مدت 100 روز مورد آزمايش قرار گرفتند. هر 20 روز يك بار ميزان افزايش وزن روزانه، مقدار ماده خشك مصرفي و ضريب تبديل غذايي بره ها محاسبه مي شد. در پايان آزمايش بره ها جهت تعيين خصوصيات لاشه ذبح گرديدند. نتايج نشان داد كه ميانگين و انحراف معيار افزايش وزن روزانه بره هاي تغذيه شده با جيره هاي داراي 0، 10، 20 و 30 درصد ميوه بلوط به ترتيب 235 ±31.04، 245.50± 21.92، 262 ±22.196 و 272.75± 20.60 گرم و ميزان ماده خشك مصرفي روزانه به ترتيب 1.498± 0.08، 1.520± 0.08، 1.507 ±0.109 و 1.612 ±0.13 كيلوگرم بوده كه تفاوت آن ها از نظر آماري معني دار نيست (p>0.05). ميانگين ضريب تبديل غذايي براي بره هاي تغذيه شده با جيره هاي مذكور به ترتيب 6.430، 6.220، 5.765 و 5.927 بود. نتايج تجزيه تقريبي گوشت نشان داد كه ميانگين رطوبت، پروتيين خام، چربي خام و خاكستر كل (براساس ماده خشك) گوشت بدون استخوان در ناحيه دنده هاي ده تا دوازده براي جيره هاي چهارگانه فوق به ترتيب 52.500، 48.200، 49.550 و 49.650 درصد، 31.705، 31.411، 30.142 و 29.835 درصد، 63.504، 67.121، 68.887، 68.099 درصد و 1.657، 1.259، 1.177 و 1.315 درصد بود كه در اين موارد تفاوت معني داري بين جيره هاي غذايي وجود نداشت (p>0.05). ميانگين وزن لاشه گرم و درصد آن نسبت به وزن زنده براي جيره هاي مذكور به ترتيب 22.330، 22.813، 23.802 و 26.133 كيلوگرم و 47.707، 47.775، 47.677 و 52.162 درصد بود كه از نظر آماري تفاوت آن ها معني دار نيست (p>0.05). به طور كلي نتايج اين تحقيق نشان داد كه افزايش سطح ميوه بلوط پوست گرفته شده در جيره غذايي بره هاي پرواري تا 30 درصد ماده خشك جيره نه تنها اثر منفي بر سلامتي بره هاي پرواري ندارد بلكه از نظر رشد و عملكرد پرواري نيز با جيره شاهد برابري كرده است. کلید واژه: ميوه بلوط(Q4)تانن(Q3)گوسفند(Q3)بره هاي پرواري(Q4)جيره(Q4) چارک 1 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک اول تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی زیاد است. چارک 2 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک دوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع زیاد است. چارک 3 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک سوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع کم است. چارک 4 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک چهارم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی کم است. موضوعات مرتبط: کیفیت گوشتاسید آمینهپاسخ ایمنیلاشهفنولفنلقابلیت هضمتجزیه پذیریورم پستانشترگاوگاومیشپودر ماهیضریب تبدیل غذاییچربیجیره غذایی ارجاعات: ندارد مقالات نشریه ای مرتبط: بررسي اثر شکل فيزيکي جيره بر عملکرد و قابليت هضم جيره در بره هاي نر پرواريتاثير سطوح مختلف پروتيين جيره بر توان پرواري و صفات لاشه بره هاي نر كرمانياثر سطوح مختلف انرژي و پروتئين جيره غذايي برتوان پرواري و خصوصيات لاشه و پشم بره هاي كرديبررسي استفاده از سطوح مختلف پوسته پسته در جيره بره هاي پرواريمقايسه نوع عمل آوري خوراك در پرواربندي گوسفند مقالات همایشی مرتبط: بررسی اثر مصرف پروتیین های غیر قابل تجزیه در شکمبه بر ترکیب اسیدهای چرب لاشه بره پرواریاثر استفاده از پروبیوتیک در جیره بره هابررسی اثر استفاده از بقایای کارخانجات ماکارونی عمل آوری شده با اوره بر عملکرد پروار بره های نر زلاثر شکل فیزیکی خوراک بر متغیرهای خونی و شکمبه ای در بره های پرواریاثر سطوح مختلف پروتیین جیره در فصل جفت گیری بر افزایش میزان بره دهی ویدئوهای مرتبط از مکتبخونه چکیده انگلیسی بازدید یکساله 4038 آخرین های بلاگ معرفی 10 موضوع داغ در بیست حوزه علمی بر اساس پایگاه مرکز اطلاعات علمیتست آنلاین کروناآشنایی با شاخص های hI ،hf و hm از خانواده شاخص هرشچطور مطالب را تنها در یک سایت خاص جستجو کنیمآموزش جستجوی تصویر در گوگلبرقراری پیوند میان ارجاعات درون متنی و آخر متن ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی