نسخه جدید سایت SID.ir

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

تعيين ارزش غذايي و ضريب هضم ظاهري باگاس و باگاس غني شده

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
 
چکیده: 
به منظور تعيين ضرايب هضم و انرژي قابل هضم سه ماده غذايي باگاس، باگاس غني شده (با اوره) و يونجه، و تاثير غني سازي در ارزش غذايي باگاس از 18 راس گوسفند نر بالغ در 3 تيمار و 6 بلوك در قالب طرح بلوك هاي كامل تصادفي استفاده گرديد. تغذيه دام ها به صورت اختياري انجام شد و با جمع آوري مدفوع قابليت هضم باگاس تعيين گرديد. نتايج نشان مي دهند كه باگاس داراي پروتيين خام پايين (1.59) و ضريب هضم پروتيين منفي مي باشد كه در اثر غني سازي، پروتيين آن بيش از سه برابر 6.21) درصد( ارزش يافته و ضريب هضم پروتيين آن از -58.27 به +31.28 درصد رسيد. همچنين درصد فيبر خام باگاس 47.16) درصد( بالاتر از باگاس غني شده و يونجه بود 37) و (37.9 و درصد ضريب هضم الياف خام آن، پايين تر از باگاس غني شده و يونجه مي باشد و نيز ضريب هضم الياف خام باگاس غني شده برتري معني داري را نسبت به يونجه نشان داد. در نتايج حاصل، كليه ضرايب هضم و انرژي قابل هضم بين باگاس و باگاس غني شده (به استثناي ضريب هضم چربي) داراي اختلاف معني داري مي باشند (p<0.01). به طور كلي مي توان بيان نمود كه ارزش غذايي و ضرايب هضم مواد مغذي و انرژي قابل هضم باگاس پس از غني سازي افزايش قابل ملاحظه اي يافته و تغييرات اساسي پيدا نموده است.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
طرح های مرتبط: 
 
مقالات بین المللی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

عالم زاده، ب.، و نوروزی، س.، و کردونی، ع. (1380). تعیین ارزش غذایی و ضریب هضم ظاهری باگاس و باگاس غنی شده . پژوهش و سازندگی, 14(4 (پی آیند 53) در امور دام و آبزیان), 14-17. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=47996



Vancouver : کپی

عالم زاده بهاالدین، نوروزی سیروس، کردونی عزیز. تعیین ارزش غذایی و ضریب هضم ظاهری باگاس و باگاس غنی شده . پژوهش و سازندگی. 1380 [cited 2022June25];14(4 (پی آیند 53) در امور دام و آبزیان):14-17. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=47996



IEEE : کپی

عالم زاده، ب.، نوروزی، س.، کردونی، ع.، 1380. تعیین ارزش غذایی و ضریب هضم ظاهری باگاس و باگاس غنی شده . پژوهش و سازندگی, [online] 14(4 (پی آیند 53) در امور دام و آبزیان), pp.14-17. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=47996.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 3585 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی