برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
پاييز 1394 , دوره  9 , شماره  3 ; از صفحه 61 تا صفحه 68 .
 
عنوان مقاله: 

خواص ماهي و ارزش غذايي آن براي انسان

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه فرآوری محصولات شیلاتی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، ایران
 
چکیده: 
ماهي، غذايي سرشار از پروتئين با بافت پيوندي اندک و همچنين ويتامين ها و مواد معدني و ترکيبات مفيد است. وجود اسيدهاي چرب امگا-3 شامل: اسيد آلفالينولنيک، اسيد ايکوزاپنتانوئيک و اسيد دکوزاهگزانوئيک و وفور اسيدهاي آمينه ليزين و متيونين و آنتي اکسيدان آبيکونيون و ماده تورين و ساير عناصر ارزشمند، نقش مؤثري در تامين سلامتي مصرف کنندگان دارد. ضمن اين که به پيش گيري و درمان برخي از بيماري هاي شايع مانند بيماري هاي قلبي عروقي، آلزايمر، حمله و سکته مغزي، آسم، انواع سرطان و ديابت کمک مي کند. البته مصرف ماهي خطرات و مضراتي نيز دارد که بايد در مصرف آن احتياط کرد و اعتدال را رعايت نمود. از جمله اين خطرات وجود فلزات سنگين و سموم حاصل از محيط آلوده و آبي است که ماهي در آن جا تغذيه کرده است. اين مقاله سعي دارد به بررسي ابعاد مختلف ارزش هاي غذايي ماهي ها و راهنماي مصرف آن در قشرهاي مختلف سني بپردازد.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

عادلی، ا. (1394). خواص ماهی و ارزش غذایی آن برای انسان. فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات), 9(3 ), 61-68. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=475914



Vancouver : کپی

عادلی افشین. خواص ماهی و ارزش غذایی آن برای انسان. فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات). 1394 [cited 2021December08];9(3 ):61-68. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=475914



IEEE : کپی

عادلی، ا.، 1394. خواص ماهی و ارزش غذایی آن برای انسان. فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات), [online] 9(3 ), pp.61-68. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=475914.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 688 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی