برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
تابستان 1396 , دوره  9 , شماره  29 ; از صفحه 146 تا صفحه 155 .
 
عنوان مقاله: 

تأثير زمان هاي برداشت بر عملکرد علوفه و ميزان پروتئين رقمهاي مختلف يونجه در منطقه يزد

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* بخش تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان یزد، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، یزد، ایران
 
چکیده: 
براي بررسي اثر رقم و چين هاي مختلف برداشت بر عملکرد و اجزاي عملکرد و ميزان نيتروژن علوفه ارقام يونجه (مساسرسا، سنتتيک، يزدي، بمي، نيک شهري و بغدادي) در منطقه يزد، آزمايشي در سال 93-1392 به صورت کرت هاي خرد شده در قالب طرح بلوک هاي کامل تصادفي با چهار تکرار انجام شد. ارقام مساسرسا، يزدي، بمي و سنتتيک داراي بيشترين ميزان عملکرد علوفه تر به ترتيب با ميانگين 29/17، 02/17، 37/17 و 27/18و عملکرد ماده خشک به ترتيب با ميانگين 47/4، 7/4، 56/4، 59/4 تن در هکتار بودندر بين مراحل برداشت نيز، بالاترين نسبت برگ به ساقه درچين اول (2) و کمترين مقدار آن در چين پنجم (44/0) بدست آمد. چين اول و سوم نيز به ترتيب با 5/30% و 99/29% داراي بيشترين درصد ماده خشک بودند. از نظر عملکرد علوفه خشک، چين اول (55/6 تن در هکتار) بيشترين مقدار را توليد نمود. ميزان نيتروژن ارقام نيز متفاوت بود و رقم مساسرسا (98/21) بالاترين درصد ميزان نيتروژن را داشت. همچنين چين هاي اول و سوم بترتيب با 81/22% و 98/21% داراي بيشترين درصد نيتروژن بافت بودند. ب نتايج اثرات متقابل نشان داد رقم يزدي در چين اول در اکثر شاخص هاي مورد بررسي از جمله نسبت برگ به ساقه (68/2)، درصد ماده خشک (68/34%) و عملکرد علوفه خشک (03/8 تن در هکتار) داراي بيشترين مقدار بود که در نتيجه نسبت به ساير ارقام در منطقه يزد برتري داشت.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

طباطبایی، س.، و شاکری، ا.، و علی نیا، م. (1396). تأثیر زمان های برداشت بر عملکرد علوفه و میزان پروتئین رقمهای مختلف یونجه در منطقه یزد. اکوفیزیولوژی گیاهی, 9(29 ), 146-155. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=474407



Vancouver : کپی

طباطبایی سیدعلی، شاکری احسان، علی نیا مژگان. تأثیر زمان های برداشت بر عملکرد علوفه و میزان پروتئین رقمهای مختلف یونجه در منطقه یزد. اکوفیزیولوژی گیاهی. 1396 [cited 2021December06];9(29 ):146-155. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=474407



IEEE : کپی

طباطبایی، س.، شاکری، ا.، علی نیا، م.، 1396. تأثیر زمان های برداشت بر عملکرد علوفه و میزان پروتئین رقمهای مختلف یونجه در منطقه یزد. اکوفیزیولوژی گیاهی, [online] 9(29 ), pp.146-155. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=474407.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 68 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی