نسخه جدید سایت SID.ir

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
زمستان 1395 , دوره  10 , شماره  33 ; از صفحه 65 تا صفحه 73 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي عوامل مؤثر برگرايش به مصرف غذاي سالم در بين دانشجويان (دانشگاه ايلام و دانشگاه علوم پزشکي ايلام)

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشگاه ایلام، ایلام، ایران
 
چکیده: 
مقدمه: مطالعه حاضر در قالب يک طرح پيمايشي با هدف شناسايي عوامل مؤثر بر مصرف غذاي سالم در بين دانشجويان دانشگاه هاي ايلام انجام شد. روش ها: جامعه آماري دانشجويان دانشگاه ايلام و دانشگاه علوم پزشکي ايلام بودند که نمونه اي به حجم (n=170) نفر از آنان براي پاسخگويي با استفاده از روش نمونه گيري تصادفي چند مرحله اي انتخاب شد. به منظور سنجش پايايي متغيرهاي آن از تحليل عامل تأييدي (CFA) استفاده شد و با استفاده از معادلات ساختاري تلاش گرديد تا با شناسايي عوامل مؤثر بر مصرف غذاي سالم مدلي قابل اتکا براي پيش بيني مصرف غذاي سالم ارائه گردد. نتايج: يافته ها نشان داد که متغيرهاي دغدغه سلامت، هنجارهاي ذهني، در دسترس بودن، بطورمستقيم و متغيرهاي تسلط برخويشتن، دانش استفاده از محصول، ويژگي هاي محصول بطور غيرمستقيم با مصرف غذاي سالم ارتباط داشتتند. بحث و نتيجه گيري: عادات نامناسب غذايي جمعيت جوان از مهمترين چالش هاي تغذيه اي مي باشد و توجه به اين مهم که محيط دانشگاه آخرين فرصت براي آموزش بهداشتي و تغذيه اي قشر وسيعي از دانشجويان مي باشد. ترسيم الگوي رايج غذاي سالم و اقدام در جهت بهبود آن مؤثرترين راهکار براي ارتقا شيوه زندگي سالم در سطح جامعه است.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
  • ندارد
 
طرح های مرتبط: 
 
مقالات بین المللی مرتبط: 
  • No item.
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

پورجمشیدی، ح.، و محمدی زلانی، آ.، و مهدی زاده، ح.، و معتمدی نیا، ز. (1395). بررسی عوامل مؤثر برگرایش به مصرف غذای سالم در بین دانشجویان (دانشگاه ایلام و دانشگاه علوم پزشکی ایلام). مدیریت بازاریابی, 10(33 ), 65-73. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=473539



Vancouver : کپی

پورجمشیدی حدیث، محمدی زلانی آزاده، مهدی زاده حسین، معتمدی نیا زهره. بررسی عوامل مؤثر برگرایش به مصرف غذای سالم در بین دانشجویان (دانشگاه ایلام و دانشگاه علوم پزشکی ایلام). مدیریت بازاریابی. 1395 [cited 2022June26];10(33 ):65-73. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=473539



IEEE : کپی

پورجمشیدی، ح.، محمدی زلانی، آ.، مهدی زاده، ح.، معتمدی نیا، ز.، 1395. بررسی عوامل مؤثر برگرایش به مصرف غذای سالم در بین دانشجویان (دانشگاه ایلام و دانشگاه علوم پزشکی ایلام). مدیریت بازاریابی, [online] 10(33 ), pp.65-73. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=473539.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 305 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی