برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
زمستان 1397 , دوره  7 , شماره  4 ; از صفحه 120 تا صفحه 134 .
 
عنوان مقاله: 

شناسايي عوامل تاثيرگذار بر گردشگران در مصرف غذاهاي محلي: مورد مطالعه استان گيلان

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشکده کارآفرینی، دانشگاه تهران
 
چکیده: 
غذاهاي محلي نقش مهمي در معرفي مقاصد گردشگري ايفا مي کنند و باعث جذب گردشگر مي شوند. امروزه گردشگري غذا به عنوان يکي از جذاب ترين و محبوب ترين انواع گردشگري شناخته شده است. هدف از پژوهش حاضر شناسايي عوامل تاثيرگذار بر گردشگران در مصرف غذاهاي محلي است. روش پژوهش حاضر آميخته(کيفي-کمي) است. ابتدا با رويکرد کيفي و با استراتژي داده بنياد، از طريق مصاحبه با 18 نفر از کارآفرينان درزمينه غذاهاي محلي استان گيلان عوامل موثر شناسايي شد سپس با استفاده از روش کمي پرسشنامه اي طراحي گرديد. از آنجا که جامعه آماري اين پژوهش نامعين است از فرمول جامعه نامعين براي تعيين نمونه استفاده شد و حجم نمونه 365 نفر تعيين شد. پرسشنامه ميان 400 نفر از گردشگران گيلاني توزيع، و درپايان 368 پرسشنامه جمع آوري و تجزيه و تحليل گرديد. براي تجزيه و تحليل اطلاعات از روش معادلات ساختاري و نرم افزار ليزرل استفاده شد. نتايج به دست آمده حاکي از آن است که فرهنگ پذيرايي خاص محلي و فاکتورهاي انگيزشي به ترتيب بيشترين اثر را در مصرف غذاهاي محلي توسط گردشگران در استان گيلان دارد. ميان 400 نفر از گردشگران گيلاني توزيع، و درپايان 368 پرسشنامه جمع آوري و تجزيه و تحليل گرديد. براي تجزيه و تحليل اطلاعات از روش معادلات ساختاري و نرم افزار ليزرل استفاده شد. نتايج به دست آمده حاکي از آن است که فرهنگ پذيرايي خاص محلي و فاکتورهاي انگيزشي به ترتيب بيشترين اثر را در مصرف غذاهاي محلي توسط گردشگران در استان گيلان دارد.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
-
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
Cite:
APA : کپی

نیک رفتار، ط.، و کریمی زاده، ا.، و حسینی، ا. (1397). شناسایی عوامل تاثیرگذار بر گردشگران در مصرف غذاهای محلی: مورد مطالعه استان گیلان. گردشگری و توسعه, 7(4 ), 120-134. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=473435



Vancouver : کپی

نیک رفتار طیبه، کریمی زاده الهه، حسینی الهه. شناسایی عوامل تاثیرگذار بر گردشگران در مصرف غذاهای محلی: مورد مطالعه استان گیلان. گردشگری و توسعه. 1397 [cited 2021April14];7(4 ):120-134. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=473435



IEEE : کپی

نیک رفتار، ط.، کریمی زاده، ا.، حسینی، ا.، 1397. شناسایی عوامل تاثیرگذار بر گردشگران در مصرف غذاهای محلی: مورد مطالعه استان گیلان. گردشگری و توسعه, [online] 7(4 ), pp.120-134. Available at: <https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=473435>.



 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
  • ندارد
 
مقالات همایشی مرتبط: 
  • ندارد
 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 92 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی