4 SID.ir | بررسي فيتوشيميايي عصاره گياه Loganberry (Rubus×Loganobaccus) تکثير شده از طريق کشت بافت
برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

 
عنوان مقاله: 

بررسي فيتوشيميايي عصاره گياه Loganberry (Rubus×Loganobaccus) تکثير شده از طريق کشت بافت

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه شیمی، دانشکده علوم پایه، دانشگاه آزاد تاکستان، تاکستان، ایران
 
چکیده: 
گياه مورد مطالعه، گياهي هيبريدي با نام علمي Loganberry (Rubus×Loganobaccus) از خانواده Rosaceae و جنس Rubusمي باشد که ميوه اي مانند توت فرنگي مي دهد. ميوه اين گياه قرمز و بسيار ترش است و اين گياه بسيار کمياب، يکي از ارقام تمشک قرمز مي باشد. Loganberry بومي ايران نبوده و در حال حاضر از طريق کشت درون شيشه اي تکثير مي گردد. تاکنون تحقيقي از نظر فيتوشيميايي بر روي گونه هيبريدي Loganberry انجام نشده است. در اين تحقيق، عصاره برگ گياه Loganberry Rubus×Loganobaccus)، تکثير شده از طريق کشت درون شيشه اي، از نظر ترکيب هاي طبيعي مورد بررسي قرار گرفت. براي انجام اين تحقيق، ابتدا مراحل عصاره گيري و چربي گيري انجام شد. عصاره روي ستون کروماتوگرافي برده شد و از نظر ترکيب هاي تشکيل دهنده بررسي شد. سپس ترکيب طبيعي با استفاده از روش هاي مختلف طيف سنجي IR، 1H-NMR، 13C-NMR و dept 135 شناسايي شد. نتايج حاصل از روش هاي طيف سنجي منجر به شناسايي يک فلاونوئيد به نام هسپريدين (Hesperidin) شد.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
-
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
  • ندارد
 
مقالات همایشی مرتبط: 
  • ندارد
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 72
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی