برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1383 , دوره  20 , شماره  2 ; از صفحه 259 تا صفحه 262 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي عملكرد ارقام فلفل دلمه اي، سالادي و سبز در منطقه سيستان

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
 
چکیده: 

فلفل يکي از سبزيجات مهم از خانواده Solanaceae جنس Capsicum و گونه C.annuum مي باشد. با توجه به مقدار ويتامين C موجود در فلفل دلمه اي و سالادي که بعد از جعفري بيشترين مقدار را در سبزيجات داراست، از نظر افزايش مقاومت بدن و فيزيولوژي تغذيه، اين محصول بسيار با ارزش است. اين سبزي به صورت سالاد، چاشني غذا و همچنين در تهيه ترشي، شور و دلمه مصرف مي شود.
در ميان گروهاي فلفل زراعي دو گروه عمده وجود دارد، آنهايي که ميوه هاي ملايم يا شيرين توليد مي کنند به نام فلفل شيرين، و آن هايي که داراي ميوهاي تند هستند و به فلفل تند معروفند. معمولا فلفل هاي شيرين در مرحله سبز برداشت مي شوند، در حالي که فلفل هاي تند براي تازه خوري در مرحله سبز و براي استفاده از پودر و تهيه شور و ترشي وقتي در مرحله قرمز رسيده هستند برداشت مي شوند.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 373
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی