برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

سنتزسبز و تعيين مشخصات نانوذرات نقره با استفاده از عصاره آبي بذر گياه کنجد

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* بخش بیوتکنولوژی کشاورزی، دانشگاه شهید باهنر کرمان
 
چکیده: 
فناوري نانو شامل تحقيق و توسعه فناوري در محدوده فضاهاي 1 تا 100 نانومتر بوده و در اين فناوري ذراتي با اندازه هاي بسيار کوچک و در مقياس هاي اتمي ساخته و دست ورزي مي شوند. عصاره هاي گياهي مي توانند به عنوان يک مسير سبز براي سنتز نانوذرات نقره مورد استفاده قرار بگيرند. در اين تحقيق بيوسنتز نانوذرات نقره با استفاده از عصاره بذر گياه کنجد انجام شد. به عصاره بذري، نيترات نقره اضافه شده و در دماي 30 درجه سانتي گراد انکوبه شد. اثرات سه غلظت نيترات نقره (1mM، 2mM و 3mM) بر روي سنتز نانوذرات نقره بررسي شد. آناليزهاي اسپکتروسکوپي جذب UV-Visible، ميکروسکوپ الکتروني عبوري(TEM)، پراش اشعه ايکس (XRD) و اسپکتروسکوپي نشر اتمي(ICP) به منطور بررسي توليد نانوذرات انجام شدند. آناليز طيف سنجي UV-Visible و وجود پيک در 420 نانومتر حاکي از سنتز زيستي اين نانوذرات در عصاره بوده و عکس TEM شکل نانوذرات را کروي و ميانگين اندازه آن ها را در حدود 14 نانومتر تعيين کرد. آناليز XRD نانو کريستال هاي سنتز شده به وسيله عصاره را نشان داد، همچنين (Coupled Plasma(ICP Inductively درصد تبديل يون نقره به نانوذره نقره را حدود 61/ 99 درصد تعيين کرد.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
-
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  بازدید یکساله 129
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی