برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
زمستان 1397 , دوره  5 , شماره  4 ; از صفحه 469 تا صفحه 478 .
 
عنوان مقاله: 

تحليل تجربي و عددي ارتعاشات آزاد پوسته استوانه اي کامپوزيتي ساندويچي با هسته لوزي شکل

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشگاه تربیت مدرس، تهران
 
چکیده: 
پوسته هاي مشبک کامپوزيتي به دليل خواص منحصربفردشان يکي از سازه هاي پرکاربرد در صنايع هوايي، دريايي و خودروسازي مي باشد. هدف تحقيق حاضر، تحليل تجربي و عددي ارتعاشات آزاد پوسته استوانه اي کامپوزيتي ساندويچي با هسته لوزي شکل مي باشد. براي ساخت اين پوسته ها، از قالب سيليکوني، روش رشته پيچي و لايه چيني دستي استفاده شد. پوسته تقويت شده مشبک و پوسته ساده ساخته شده و سپس با چسباندن اين دو بخش بهم، پوسته ساندويچي با شبکه لوزي شکل ايجاد مي شود. نمونه هاي ساخته شده تحت آزمايش آناليز مودال قرار گرفته و فرکانس هاي طبيعي ارتعاشي استخراج شده است. از مقايسه ي نتايج تجربي و عددي به دست آمده از نرم افزار آباکوس، مشاهده شد که انطباق مناسبي بين آن ها وجود دارد. با استفاده از روش تاگوچي يک مطالعه پارامتري روي اثر تغييرات 6 پارامتر، شامل تعداد جفت ريب، ضخامت ريب، تعداد سلول واحد، ضخامت پوسته، چيدمان لايه ها و شرايط مرزي بر رفتار ارتعاشي پوسته ساندويچي با هسته لوزي شکل انجام شده است. نتايج نشان مي دهد، فرکانس طبيعي پوسته ساندويچي استوانه اي بيشترين حساسيت را نسبت به شرايط مرزي و ضخامت پوسته داشته و کمترين حساسيت را نسبت به ضخامت ريب و چيدمان لايه ها دارد. همچنين به جهت بررسي کارايي پوسته ساندويچي، فرکانس طبيعي پوسته ساندويچي با شبکه لوزي شکل با پوسته ساده معادل در شرايط مرزي مختلف مقايسه شده است. نتايج نشان مي دهد فرکانس طبيعي پوسته ساندويچي با شبکه لوزي شکل در حالت شرط مرزي آزاد، 176% و در حالت شرط مرزي گيردار، 34% نسبت به پوسته ساده معادل بيشتر است.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
-
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 125
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی