کرونا در اخبار
وزارت بهداشتفارس ایسنا ایرنا جماران سیناپرس خبرآنلاین
کرونا
CoronaVirus
[COVID19]
کرونا در منابع علمی
CDC Nejm JAMA Lancet Cell BMJ Elsevier Oxford Nature Wiley Cambridge Medrxiv

مشخصات مقاله

 
عنوان مقاله: 

بررسي عوامل موثر بر بهبود کارايي کارخانه هاي چاي سازي استان گيلان به روش دلفي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه زراعت و اصلاح نباتات، دانشگاه آزاد رشت، رشت، ایران
 
چکیده: 
به منظور شناسايي عوامل موثر بر کارايي کارخانه هاي چاي سازي در استان گيلان، تحقيقي به روش دلفي در سه مرحله انجام گرفت. پس از مشورت با اساتيد دانشگاهي استان گيلان، تعداد 20 نفر کارشناس خبره تبديل چاي از سازمان چاي استان گيلان، پژوهشگاه چاي کشور و ادارات کشاورزي رودسر، املش، لنگرود، لاهيجان و سياهکل به عنوان اعضاء گروه تخصصي تحقيق، شناسايي و انتخاب شدند. بر طبق نتايج، "توليد مواد اوليه مطلوب (برگ سبز چاي مناسب)"، "استفاده از نيروي انساني کارآمد در کارخانه هاي چاي سازي" و "رعايت اصول فني در هنگام احداث کارخانه چاي" به ترتيب با کسب 17/97، 44/87 و 06/86 درصد از توافق کارشناسان فرآوري چاي استان گيلان به عنوان مهم ترين عوامل موثر بر کارايي کارخانههاي چاي سازي استان گيلان شناخته شدند. بنابراين، توجه ويژه به عمليات به زراعي چاي از قبيل هرس بوته هاي چاي و فراهمي عناصر غذايي لازم در کنار آبياري مکانيزه بوته هاي چاي از اقدامات مهمي است که بايد مورد توجه سازمان هاي متولي کشاورزي به ويژه سازمان چاي کشور قرار گيرد. به علاوه، آموزش فني نيروي کار در کارخانه هاي چاي سازي از طريق برگزاري کلاس هاي آموزشي با به کارگيري اساتيد کارآزموده در کنار سازماندهي کارخانه هاي چاي با توجه به ظرفيت برگ سبز چاي توليدي در مناطق چاي خيز استان گيلان نيز بايد مورد توجه ويژه قرار گيرد.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
-
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 118
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی