برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1397 , دوره  20 , شماره  5 ; از صفحه 953 تا صفحه 963 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي خواص رئولوژيکي و کيفي پاستاي تهيه شده از آرد گندم سن زده و اسيد اسکوربيک

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
*
 
چکیده: 
متن کامل اين مقاله به زبان انگليسي مي باشد. لطفا براي مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگليسي مراجعه فرماييد.
لطفا براي مشاهده متن کامل اين مقاله اينجا را کليک کنيد.
 
کلید واژه: 


 
موضوعات مرتبط: 
-
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

شکرایی، م.، و صالحی فر، م.، و افشین پژوه، ر. (1397). بررسی خواص رئولوژیکی و کیفی پاستای تهیه شده از آرد گندم سن زده و اسید اسکوربیک. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی, 20(5 ), 953-963. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=465334



Vancouver : کپی

شکرایی م.، صالحی فر م.، افشین پژوه ر.. بررسی خواص رئولوژیکی و کیفی پاستای تهیه شده از آرد گندم سن زده و اسید اسکوربیک. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی. 1397 [cited 2021September27];20(5 ):953-963. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=465334



IEEE : کپی

شکرایی، م.، صالحی فر، م.، افشین پژوه، ر.، 1397. بررسی خواص رئولوژیکی و کیفی پاستای تهیه شده از آرد گندم سن زده و اسید اسکوربیک. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی, [online] 20(5 ), pp.953-963. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=465334.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 60 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی